reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

ja wyczytalam ze taki detektor usypia czujnosc matki
bo wlasnie czesto slyszy tetno swoje a mysli ze dziecka i w razie co nie raguje tak jak trzeba ;)

reklama
Szuszunia ja rowniez polecam OCTENISEPT Płyn 1000ml - Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty

Ps. Pomaga On rowniez jak np. ma sie afty w buzi, na paskudzace sie pryszcze - rewelka;D a i jak tam na dole cos sie dzieje np cos typu- grzybica - przemywanie rowniez pomaga!! bo jest On grzybobojczy:D Oj naprawde ma wiele zastosowan - nie mialam nic lepszego w reku !!

Makao - My tez rozgladamy sie za czyms wiekszym- znaczy kombi najprawdopodobniej;) a I tez chcemy w bliskiej przyszlosci zmajstrowac kolejnego Bejbika;)

A Wogole Orientuje sie Ktoras Jak to wyglada jak sie zajdzie w ciaze na maciezynskim??? i np zdarzy sie tak ,ze sie nei zdarzy worcic do pracy?- przy rocznym jest to mozliwe;P i czy wtedy ma sie kolejny maciezynski czy jak?? - tak sobie rozmyslam jak to prawnie wygalda;P - choc watpie bym w ciagu 2 miesiecy od porodu znow byla w ciazy- ale nie zbadane sa wyroki..:p hehe

oO Ja tez bym juz chciala wiedziec kto mieszka - ale to pewnie dopiero na polowkowym czyli łee za 6 tyd dopiero;/

Wasila- Chodzisz do prywatnego Gina> ?? co Mu powiedzialas ,ze dostalas L4 bez problemu??

Ja w piatek ide na wizyte - i stwierdzilismy z M ,ze wporst sie zapytamy O to czy da mi L4 od stycznia - bo juz wtedy chcialabym byc w domu./. Jesli bedzie cos krecil nosem - to bede szukac innego Gina.., poki jeszcze czas..

czesc dziewczynki:)

Martuska a jaki sobie kupilas ten detektor? zazdroszczę, ale z kolei ja bym się chyba nie odważyła, bo pewnie nie umiala bym znależć i bym siała tylko panikę.

Mnie się dzisiaj sniło że poszlam na USG prenatalne, czekalam z lekarką kilka godzin bo zajęty był gabinet, jezuuuu ciągnął mi się ten sen jak flaki z olejem, a tu nie dało rady wejsc do tego gabinetu.

Ja dzis czuję się nawet ok, ale mdlosci są nadal. najlepiej czuję się zaraz po przebudzeniu, ale z biegiem czasu zaczyna mdlic niestety, i mialam wrazenie ze za przeproszenie się zrzygam na goscia w sklepi, co nie myty byl chyba z pol roku, smierdzial chyba brudnym dupskiem, szczochami i wszystkim co najgorsze. Az mroczki mialam przed oczami.

Z dziewczyn z Wawy i okolic pracuję jeszcze ja:/ codziennie do 16 i kazdy weekend od rana do nocy. Wiec jak cos to ja spotkac się mogę raczej na tygodniu i raczej w okolicach godziny 18 dopiero, bo na taka godzinę pewnie bym dala rade gdzies dojechac z mojego zadupia:)

u mnie dzis na obiad rybka, dotarla dzis do mnie dostawa swiezego dorsza:))))))) uwielbiam:))

nie wiem co ja tam jeszcze chciaam....skleroza:)

Milego dnia:)

Ostatnia edycja:
Ja widzę jak junior reaguje na usg, jest niespokojny i chyba jednak cos mu nie pasuje w tym badaniu, wiec nie chciałabym go dodatkowo męczyć detektorem. Poza tym wpadałabym w panikę przy każdym dłuższym poszukiwania serducha. :)

A tak z innej beczki. Jak to jest z maluchem w sypialni rodziców? Czy któraś odbiegała od normy i od urodzenia miała wydzielony pokój dla malucha ? U mnie nie ma najmniejszej opcji żebym wstawiła łóżeczko do sypialni bo zwyczajnie nigdzie sie nie zmieści. Nasze Łóżko może stać tylko w jednym miejscu, a szafa jest na cała ścianę, wiec przemeblowanie tez nie wchodzi w grę ;/

fajny ten detektor:-)

pat&mom jeśli nie masz miejsca zapewne będzie wyglądało to tak że mały wyląduje u was w łóżku;-) to chodzi tylko i wyłącznie o wygodę że masz kawałeczek do łóżeczka od razu słyszysz jak płacze i takie tam ale jeśli nie macie miejsca to dasz rade chodzić do pokoiku obok:)

mi się marzy taki fotel bujany ale widziałam że są mega drogie :szok:

reklama
Do góry