reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

hehe Koriander chyba Lizie chodziło że przywiązany do niej Miki jak do dziecko do cyca:-Dhehe chłopc ponad 3 lata to już z cycolem nie wypada:-D

Gosiagro dla Misia wszystkiego naj naj naj:***** Kurcze jak cudze dzieci szybko rosną:-D

reklama
Liza a Miki jeszcze ne cycu czy cos zle zrozumiałam? Na pewno dasz rade, bedziesz miała wiecej czasu dla siebie!

Aaaa hahahahahahaha padlam :-) nie no on nie karmiony cycem juz jak skonczylm 13 mies :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

hehe Koriander chyba Lizie chodziło że przywiązany do niej Miki jak do dziecko do cyca:-Dhehe chłopc ponad 3 lata to już z cycolem nie wypada:-D
No dokladnie o to mi chodzilo :-) mowie na niego cycek bo naprawde strasznie tylko do mnie lgnie :p jeszcze mam czas ale mysle ze go zapisze, odpczne troche wtedy od ich wszystkich moze :laugh2::sorry::-D

Gosiagro - zupełnie tego nie pamiętem... poważnie miał być Wojtuś w 13 tygodniu??? pamiętam to imię, ale nie wiedziałam że taka płeć była przewidziana na początku... a ja już imię wybrałam: Michałek :-D

A Twój Michałek jest przesłodki!!! :tak: Wszystkiego najlepszego dla deptającego już roczniaka!!! :*

Czesc.
Kasiu nie wiesz moze czy na onkologie na garbary jest potrzebne skierowanie? musze sie pozbyc kolejnego znamienia, bo cos sie zaczyna z nim dziac ;/ z poprzednimi bylam pare lat temu i juz nie pamietam.
pzdr

Witam sie i ja.

Przyznam się Wam ,że juz wczoraj wiedziałam ale póki co podchodzę do sprawy na chłodno bo chce zobaczyć jutrzejszy wynik czy ładnie przyrasta :)
A więc wczoraj po skoku tempki i ino bladym cieniu postanowiłam jechać na bete. Wynik 12,71 :)
Z racj tego ,że mam dwa poronienia za sobą to miałam prykaz od razu zgłosić sie do gina.
No i mam zaliczoną wizyte u gina :) Pęcherzyk ładnie rośnie, w dobrym miejscu. A gdzieś indziej wypatrzył drugi ale mówi raczej nie będzie się rozwijał., bo ten pierwszy jest większy i idealniejszy :) No i w sobote mam powtórzyć bete i jak bedzie przyrost to dostałam recepte na Acard i Dupka i mam brać od soboty. Następna wizyta 25,11. Ehhhh byle do soboty :)

Proszę mi jeszcze nie gratulować.Poczekajmy do jutra:)

Witam sie i ja.

Przyznam się Wam ,że juz wczoraj wiedziałam ale póki co podchodzę do sprawy na chłodno bo chce zobaczyć jutrzejszy wynik czy ładnie przyrasta :)
A więc wczoraj po skoku tempki i ino bladym cieniu postanowiłam jechać na bete. Wynik 12,71 :)
Z racj tego ,że mam dwa poronienia za sobą to miałam prykaz od razu zgłosić sie do gina.
No i mam zaliczoną wizyte u gina :) Pęcherzyk ładnie rośnie, w dobrym miejscu. A gdzieś indziej wypatrzył drugi ale mówi raczej nie będzie się rozwijał., bo ten pierwszy jest większy i idealniejszy :) No i w sobote mam powtórzyć bete i jak bedzie przyrost to dostałam recepte na Acard i Dupka i mam brać od soboty. Następna wizyta 25,11. Ehhhh byle do soboty :)

Proszę mi jeszcze nie gratulować.Poczekajmy do jutra:)

Emalia w takim razie zaciskam mocno kciukasy, wierzę że będzie dobrze, musi, nie ma wyjścia, inaczej być nie może:tak::tak:

reklama
Emalia&&& :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2: a niechaj za to co przeszłaś wyjdzie jednak razy dwa:-D:-D:-D
Anecznik :no: poczekaj na gina(ja luteinę w ciąży biorę na skurcze,lekarz mi wypisał,nie wiedziałam że ona na wywołanie @jest..)

Do góry