reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Bellaa głowa do góry. Uda się !!!

Iwonka ja myślę, że to błąd lekarza,że nie potrafił przez całą ciążę rozpoznać płci a nie usg. Chyba że sprzęt był słaby.

katka ciągle w grze więc trzymamy &&&&

A my już w domku. Córka jednak zostaje u babci (i tak przyjadę tu w piątek po pracy) a ja jeszcze dizś wracam do domu. Prawie 200 km za kółkiem. Aż mi słabo bo jestem bardzo zmęczona.

No jestem ogarnęłam się już trochę , bo byłam usunąć fragment dziąsła i potem jak znieczulenie puściło to trochę bolało ,ale już lepiej ;)

Katka- ja byłam u kuzynki na długi weekend bez laptopa i dostępu do netu także dopiero dziś mogłam doczytać.

Mężulek pojechał na zakupy ,a ja się zastanawiam co bym zjadła i nie wiem , takie dziursko tam mi zrobiła dentystka ,że strach jeść po prostu.

U mnie się dzieje coś dziwnego i przypuszczam ,że @ jednak wcześniej przyjdzie , no bo mnie zawsze piersi bolą tydzień przed @ i od niedzieli mnie bolą już ,ale z drugiej strony to przecież w sobotę miałam ból owulacyjny :eek: nie wiem co jest grane nawet jak schodzę po schodach to mnie bolą koszmarnie, na brzuchu nie mogę leżeć , a o dotykaniu to mężulek może zapomnieć...Termin @ mam na 23 listopad.

No i powiem Wam ,że doczytałam Was ,ale co chciałam napisać nie mam pojęcia już także wybaczcie.

apatka- witaj kochana w naszym gronie;-)

idę poprawić listę bo przecież ja mam sklerozę i źle poprawiłam wcześniej to znaczy nie do końca.

kobietka ja w tym roku mam juz serdecznie dosyc akcji dentystycznych...
Jak sie rok zaczal w gabinetach tak sie tez konczy (osobiscie nie ja a moja starsza pociecha).
Jak mial dwa latka przechodzil erytrocyturie (sikal krwia) dostal w szpitalu bardzo mocne lekarstwa ktore tak jak to lekarz przewidzial zniszczyly mu wszystkie mleczaki... Na cale szczescie on dentysty sie nie boi. Od grudnia zeszlego roku do konca kwietnia tego roku 2x w tygodniu do dentysty. Od sierpnia do zeszlego tygodnia 1x w tygodniu. Plomby mu sie nie trzymaja a jak sie juz utrzymuja od nowa zeby sie psuja...
Efekt taki ze po konsulatacji u 5 dentystow skierowano nas na RTG panoramiczne, decyzja - zabieg w pelnej narkozie. Mleczaki za wolno chca 'wypasc' a nowe uciskaja - dziennie go boli glowa...
No i suma sumarum mimo ze tak dbalismy, leczylismy chcac uchronic przed ta operacja i tak ja musi miec... 20.11 ma termin... powiem szczerze ze nie wiem jak to przezyje. W jego zyciu to bedzie juz druga pelna narkoza :(
Stresu az za duzo.
Na dodatek moi rodzice przestali sie do mnie odzywac jak dowiedzieli sie ze wnuk bedzie mial OP w narkozie bo to wszystko moja wina :( ach... w chwilach kiedy najbardziej potrzebuje wsparcia wlasni rodzice odwracaja sie plecami...

Witajcie już wieczornie :-)

Apatka fajnie, że dołączyłaś do nas :tak: hmy hmy hmy.. może już jesteś??? Życzę Ci tego!!

Bella - przytulam, nie martw się, wczesniej czy póżniej się uda:tak:

Dzisiaj miała taki dzień, jakbym miała dostać @ a dopiero jestem w 17dc:eek: wszystko mnie denerwowało od rana, irytowało, nie mogłam miejsca sobie znaleźć ani zabrać się za robotę... Ale jakoś przebrnęłam przez ten dzień i nawet ogarnęłam parę rzeczy :tak:
Tempka coś średnio mi wzrasta..:eek: :-(

Katka - też mi się wydawało, że wczoraj niedziela hehe :-) ale tak często jest.
Ritta - bardzo się cieszę, że już koniec tego szpitala, pora na domek i dochodzenie do siebie w przytulnym miejscu ;-)
Kobietka - w końcu się pokazałaś :-) Pięknie wygląda Twój wykres, ja tam coś czuuuuuujjeeeee hihi
Lisica - Danielek dzielny chłopak ;-)
Domka - używam Microlife i jestem zadowolona, ma do 2 miejsc po przecinku i takie są najlepsze. To nie musi być stricte owulacyjny, tak je tylko nazywają, ale to normalny elektroniczny.

Testujące staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wykupiłam abonament Premium na Ovu Friend na 12 miesięcy :szok: Wkurzały mnie te szarości.
Liczę, że szybciej się uda zajść ale zamienia się on na kalendarz ciąży.

Szykuję się do drogi więc życzę miłego wieczorku :happy:

Ja też się żegnam, oczy mi lecą, mam nadzieję że dziś będzie spokojna nocka. Całe szczęście ze @ powoli się kończy :-)
Dobranoc

reklama
Do góry