reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

diabliczka00 no czytania jest sporo :tak: można trochę się pogubić ;-) i podejrzewam że po 700 stronach już wszystko mi się pomiesza...
co do stresowania się to wiem że nie jest to korzystne dla bąbelka staram się jak mogę:) a mam nadzieję że po jutrzejszej wizycie już całkiem mi odpuści

sylwuskavol no lepiej jedź będziesz spokojniejsza

lotos81 ja jestem z Gryfina :)no dr Pileleszek jest ordynatorem u nas tylko raz miałam z nim do czynienia jak trafiłam w lutym do szpitala tak się później zastanawiałam czy nie wybrać go tym razem na lekarza prowadzącego ale nie znałam nikogo kto do niego chodził a koleżanki poleciły mi Celewicza i w sumie na niego się zdecydowałam ale tak jak wcześniej napisałam że jak pewnie będę rodziła w najbliższym szpitalu albo u mnie w Gryfinie albo w Zdrojach...

reklama
u mojej siostry wisiało na lodówce zdjecie klejnotów, zrobione na prenatalnym. Nas połówkowym okazało sie, że to dziewczynka i urodziła sie Martynka. Siostra sie ucieszyła bo jednego synka już ma, ale najpierw obdzwoniła wszystkich że chłopak;-)

No to faktycznie ładnie ;d u nas i na prenatalnym i teraz w 16 tc mówi ze chłopak. Polowkowe przed świętami to sie upewnimy :) dobrze, ze jeszcze tylko 2 rzeczy mam kupione:)

Byłam dziś na przesiewowym i z maleństwem wszystko w porządku. Ryzyko wad bardzo małe, nosek widoczny. Tylko, że jak wracałam zaczęłam plamić. Potem znowu sporo krwi poleciało, zaczynam się bać a jednocześnie nie chcę jechać na IP :-( nie wiem co robić a mój gin przyjmuje dopiero w środę.

No ja też bym jechała.

lepiej jedź na IP

no jak oglądałam te zdjęcia męskich i żeńskich narządów to są mega podobne więc narazie usłyszałam że chłopak ale nie nastawiam się nic nie kupuje poczekam do ok 18tyg jak potwierdzi to ogłosze wszystkim i niech się cieszą:-D

wróciłam z obiadku z M i teraz leniu****emy:cool2:

Ja dzis zrobilam taki pyszny rosolek, dawno juz nie bylo, zjedlismy ze smakiem. A drugie danie zostalo z wczoraj - roladki wolowe, tylko swieze ziemniaki ugotowalam i surowke zrobilam. A teraz odpoczywamy z M.

Sprawdzilam chinski kalendarz i wyszlo mi,ze dziewczynka ale jak wpisalam dane w ten calculator to wyszedl mi chlopiec. Jestem w rozterce:-) Ogolnie od samego poczatku jestem przekonana , ze bedzie dziewczynka :-)

Nie wiem jak to się stało, ale zasnęłam na kanapie i pospałam dwie godzinki :D

Widzę, że te dziewczyny, które jeszcze nie znają płci tak jak ja nie mogą się doczekać kolejnych usg:-) Rozumiem was kochane, bo sama chciałabym już wiedzieć. Ciekawość mnie wręcz zżera:blink:

diabliczka w pierwszej ciąży faktycznie troszkę dłużej może zająć wyczucie ruchów ze względu na to, że nie wie się czego oczekiwać :) Ale jak już maleństwo będzie często o sobie dawało znać odczujesz różnicę :)

aesthete uwielbiam egzorcystę :D Stary film, a i tak nie raz mnie wystraszył :D

sylwuskavol na Twoim miejscu pojechałabym na ip zbadać przyczynę tego plamienia. Trzymam kciuki!

hej dziewuszki w tą ponurą niedzielę.

Ja od kilku lat nie oglądam horrorów. Zwłaszcza z motywami religijnymi i egzorcyzmami bo te rzeczy zawsze mnie przerazaly.

Co do ogonkow u naszych bąbli. Ja mam swojego malutkiego faworyta ale staram się nie nastawiac.

Dziś byliśmy z tesciami na imieninach babci. Nic nie zjadlam bo mnie mega obrzydzenie wzięło na sam widok. Sam tłuszcz i majonez. na deser tort z masła. pawia czułam w gardle na sam widok. Do tego tesciowka kłóci się ciągle że swoją matką a my mamy bekę, bo one są jak z kalki odrysowane.
generalnie to mnie nerwica brala bo babcia ma 101 swoich mądrości a do tego potrafi gadać tylko o rydzyku i serialach typu trudne sprawy. Po dwóch godzinach uciekalismy od niej.

jejku dziewczyny chyba nie dam rady ogarnąć wszystkich postów:no: bo normalnie już nie pamiętam co czytałam na początku ;-)ale na pewno 100 ostatnich przeanalizuję :-p

girl_86 normalnie narobiłaś mi ochoty na rosołek :-p wystarczy że przeczytałam Twój post ;-) hihihi

co do filmów to zawsze byłam miłośniczką horrorów ale jakoś ostatnio wolę obejrzeć jakąś komedię bo na większości dramatach czy familijnych to znów płaczę jak głupia :-p

co do płci lokatora w moim brzuszku to w sumie mi wszystko jedno choć w rodzinie same chłopy więc przydałaby się księżniczka ale tak mi się wydaje że będzie chłopak... mam cichą nadzieję że może jutro będzie coś widać(albo czegoś nie będzie:-p) a jak nie to liczę na prezent na święta ;-)

reklama
jejku dziewczyny chyba nie dam rady ogarnąć wszystkich postów:no: bo normalnie już nie pamiętam co czytałam na początku ;-)ale na pewno 100 ostatnich przeanalizuję :-p

girl_86 normalnie narobiłaś mi ochoty na rosołek :-p wystarczy że przeczytałam Twój post ;-) hihihi

co do filmów to zawsze byłam miłośniczką horrorów ale jakoś ostatnio wolę obejrzeć jakąś komedię bo na większości dramatach czy familijnych to znów płaczę jak głupia :-p

co do płci lokatora w moim brzuszku to w sumie mi wszystko jedno choć w rodzinie same chłopy więc przydałaby się księżniczka ale tak mi się wydaje że będzie chłopak... mam cichą nadzieję że może jutro będzie coś widać(albo czegoś nie będzie:-p) a jak nie to liczę na prezent na święta ;-)

Prawdopodobnie zobaczysz ogonek który bedzie świadczył że będziesz miała albo kobitke albo chlopka :-)

Do góry