reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

O matko, znow tyle stron do nadrobienia, ale przebrnelam przez wszystko :-)

Ja biore jedynie kwas foliowy i magnez...

Zaraz ubieram sie i ide na spacerek, musze sie zaczac ruszac, bo w domu mysle tylko o jedzeniu. Wczoraj wieczorem bylam tak najedzona ze czulam sie jak balon ale mimo tego mialam ochote cos zjesc i przygrzalam sobie rosolku, a za chwile zjadlam jeszcze pomarancza i wypilam szklanke jogurtu :confused:

reklama
a ja następną wizyte mam 3 grudnia - ale pod koniec tego tygodnia pójdziemy na USG 3D, chcemy dokładniej obejrzec maluszki :)

nana - ja też mam wizytę 2 grudnia tzn. ale chyba sobie przesunę na 3 w rezultacie ;)). Nie mogę się doczekać już, nie wiem czemu, a nigdy nie lubiłam lekarzy i wizyt ;P. Jaa zazdroszczę Wam bliźniaków :D

Witam poniedziałkowo :)
Jak dobrze ze juz ten "magiczny" 16tc sie skończył. Od dzisiaj zaczynamy kolejny :) niedziela całkiem przyjemna, trochę rodziny nas poodwiedzalo. Ciocia fasolki przyniosła sushi dla ciężarnych czyli w wersji ryb gotowanych i smazonych. Mniam :) ginka mi ostatnio poleciła od czasu do czasu lampkę wina na utrzymanie wyników, ale wczoraj delikatnie usta umoczylam i jakoś mi nie podchodzi. Mimo wcześniejszego maniactwa :)

Ktoś pytał o lozysko na przedniej ścianie- ja mam, ale ruchy juz są czasem odczuwalne :)

Od rana meczy mnie ból głowy, a tu jeszcze u sąsiadki remont i zaczęli wiercić cos :/

Miłego dnia majowki :)

Witajcie Dziewczyny,

Jesteście niemożliwe:) Piszecie stronka za stronka:)

Jestem po badaniach prenatalnych i mój maluszek ma się dobrze. Wszytskie pomiary w porzadeczku i jesteśmy już troszke spokojniejsi.
A i prawdopodobnie chłopaczek:) Prawdę mówiąc jest nam wszystko jedno ale ciekawe czy lekarz miał rację. Ogólnie badanie oprocz ogladania maluszka nie spełniło naszych oczekiwań. Może dlatego, że jesteśmy przyzwyczajeni donaszej pani doktor, która wszytsko krok po kroku nam opowiada. No ale nie ma co. 30 mamy swoja wizytę i znów zobaczymy naszego Skarbeczka:)
Dziś odstawiam też duphaston, mam jeszcze luteinę zostawić. A Wy jak dziewczynki? przyjmujecie coś?

Ja byłam już na odstawianiu Duphastonu, ale po piątkowej wizycie na pogotowiu przyjmuję go teraz 3 razy dziennie :-(

z racji szkolenia, przepadnie mi wizyta 21.11 :baffled: muszę zadzwonić i przełożyć na przyszły tydzień ;-) na jutro pewnie nie ma możliwości wciśnięcia już :baffled: moja ginka przyjmuje tylko wtorki i czwartki ;-)
nie noooo, muszę na przyszły tydzień przełożyć, bo w czwartek mam do odebrania wyniki badań, a bez nich nie ma sensu isć ...

Hej Dziewczyny!

Dzisiaj na szczęście rano już żołądek nie bolał. Muszę go chyba oszczędzać bo wczoraj była masakra :-(

Kotka - Ale cie wymęczy ten krwiak. niech już się oczyści żebyś się nie denerwowała.
Nadzieja - kciuki zaciśnięte za wizytę ;-)
Ptysia - Oj szybko zleci czas, zaraz będą święta i większość z nas już będzie po 20 tyg a potem już moment i maj będzie ;-)
Karmelowa - Super, że już jesteście w domku ;-)
Bąbelek - ja po Lenie mam taki sam ( no tylko żabkę mamy a nie lwa)
Aguśka - Kciuki zaciśnięte za wizytę ;-)

Oj jak też już bym chciała poznać płeć ;-). Wiedziałabym co z ubrankami czy można sprzedać i robić nową wyprawkę (co uwielbiam ) czy później prać i patrzeć co trzeba dokupić ;-) Ale jeszcze troszkę.

Zimno i pochmurno dzisiaj. Siedzimy w domku bo nic się nie chce. M walczy z ziemią na podwórku, ułożyli nam wjazd kostką i tyle ziemi wykopali, że nie wiadomo co z nią teraz zrobić/

Miłego dnia ;-)

gratulacje udanych wizyt i trzymam kciuki za resztę:tak:

dziewczyny które muszą leżeć odpoczywajcie i trzymajcie się będzie dobrze

zabieram się za obiad ale mam lenia:baffled: wizyta 28listopada a następna już u nowego gina bo nie mają wolnej wizyty a nie chce robić takiej długiej przerwy

reklama
Do góry