Umarłam i dopiero wracam do siebie
w połowie jedzenia obiadu musiałam go zwrócić, ale nie dałam za wygraną i wróciłam do stołu dokończyć makaron z truskawkami- 3 raz w ciągu 2 tygodni jed to samo-tak lubię:-) 2 czopek paracetamolu lekko zadziałał i głowa mniej boli ale nadal ją czuję, nienawidzę jak jest taka pogoda dupna i marne ciśnienie bo od razu boli mnie łeb 
Doczytałam się że rozmowa o łożyskach była i spojrzałam w badania prenatalne a tam zapis że mam łożysko ułożone na przedniej ścianie - teraz będę szukać inf co to znaczy itp itd :-)
Zamierzam sie do zamówienia rogala i innych gadżetów z allegro, ROGAL PODUSZKA do karmienia - kolory - ROZBIERALNA (3705631699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
taniocha co?

Doczytałam się że rozmowa o łożyskach była i spojrzałam w badania prenatalne a tam zapis że mam łożysko ułożone na przedniej ścianie - teraz będę szukać inf co to znaczy itp itd :-)
Zamierzam sie do zamówienia rogala i innych gadżetów z allegro, ROGAL PODUSZKA do karmienia - kolory - ROZBIERALNA (3705631699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
taniocha co?