reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

Umarłam i dopiero wracam do siebie:cool: w połowie jedzenia obiadu musiałam go zwrócić, ale nie dałam za wygraną i wróciłam do stołu dokończyć makaron z truskawkami- 3 raz w ciągu 2 tygodni jed to samo-tak lubię:-) 2 czopek paracetamolu lekko zadziałał i głowa mniej boli ale nadal ją czuję, nienawidzę jak jest taka pogoda dupna i marne ciśnienie bo od razu boli mnie łeb :cool:

Doczytałam się że rozmowa o łożyskach była i spojrzałam w badania prenatalne a tam zapis że mam łożysko ułożone na przedniej ścianie - teraz będę szukać inf co to znaczy itp itd :-)

Zamierzam sie do zamówienia rogala i innych gadżetów z allegro, ROGAL PODUSZKA do karmienia - kolory - ROZBIERALNA (3705631699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
taniocha co?

reklama
Pamiętam, że któraś z Was pusała o bezpłatnych spotkaniach z położną, faktycznie gdyby nie ta informacja to bym o tym nie wiedziała, dlatego na kolejenej wizycie u gina dopytam się dokładniej co i jak w tej kwestii:-)
A tym czasem natknęłam się na kolejne warsztaty, dziewczyny obserwujcie tą stronkę bo co jakiś czas wskakuje nowe miasto :-D
https://www.facebook.com/magazynsupermama

a dokładnie o warsztatch i miejscu tu:
Po prostu Połozna - kampania społeczna - Warsztaty

ja mam łożysko na tylnej. mowił mi gin, ale zapomniałam na której:-D, dzięki struss za przypomnienie, ze mam to przecież napisane;-). męża nie ma to też zrobię sobie na obiad makaron z truskawkami.

Matko, ale mi ten dzien szybko w pracy zlecial :D
Jeszcze 40 min i do domku :)

struss widze, ze u Ciebie makaron z truskawkami to jak u mnie lazanki :D Moge jesc nawet 3 dni pod rzad i mi sie nie nudzi :D

A ja nadal bez truskawek:/ szukalam w lidlu ostatnio ale były puste lodówki, dziś nie odpuszcżę mężowi, i nie odpuszczę az kupię:))) bo mi jezyk za przeproszeniem do pupy ucieka jak czytam o tych kluskach z musem:))

Ja jestem dziś bezprosuktywna, dobrze ze się chociaz ubralam:)

Umarłam i dopiero wracam do siebie:cool: w połowie jedzenia obiadu musiałam go zwrócić, ale nie dałam za wygraną i wróciłam do stołu dokończyć makaron z truskawkami- 3 raz w ciągu 2 tygodni jed to samo-tak lubię:-) 2 czopek paracetamolu lekko zadziałał i głowa mniej boli ale nadal ją czuję, nienawidzę jak jest taka pogoda dupna i marne ciśnienie bo od razu boli mnie łeb :cool:

Doczytałam się że rozmowa o łożyskach była i spojrzałam w badania prenatalne a tam zapis że mam łożysko ułożone na przedniej ścianie - teraz będę szukać inf co to znaczy itp itd :-)

Zamierzam sie do zamówienia rogala i innych gadżetów z allegro, ROGAL PODUSZKA do karmienia - kolory - ROZBIERALNA (3705631699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
taniocha co?

Nie za mały ten rogal? Do karmienia na pewno byłby dobry ale do spania nie lepszy ten Poduszka dla kobiet w ciąży do snu,karmienia ROGAL (3715029768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?

Ps. zanim do mnie dojdą te warsztaty to moje dzieci już dawno będą pełnoletnie :-D

eh truskawki :oo:

Ostatnia edycja:
Lena_no naprawdę taki obiad mi strasznie pasuję, zawsze jak zwymiotuję to już do końca dnia raczej nic nie jem, ale truskawkom nie odpuściłami mimo zwrotów pożarłam je do końca:-)

Ewwe na serio nie możesz znależć nigdzie mrożonych truskawek? nie masz gdzies blisko Tesko tego małego, ja w nim kupuje za niecałe 5zł, kiedys jak mieszkałam we wrzeszczu to w Lidlu kupowałam, ale może w Twoim wyprzedali wszystko :cool:

ewelinka no właśnie ja nie mam miejsca na taka długą, a chciałam kupić małego rogala tylko z myslą o Bobiku, do spania mam zapasowe 2 kołdry, które mogę użyc jako wałek między nogi lub później pod brzuch.

Szkoda, że nie mozna kupić tego wypełnienia co jest w tych poduchach bo bym sobie takią sama uszyła....hmmm a może mozna kupić, no chyba poszukam w necie :-)

Ewelinka - idziemy na przedpremierowy seans filmu "powtórnie narodzony" z Penelope Cruz.
Ewwe - Zjadłam właśnie obiad i już dzisiaj nic nie jem. Zauważyłam, że jak jem za późno to odczuwam brzuch. Widać bardzo wolno teraz trawię jedzonko :-(

reklama
dzień dobry Dziewuszki,
ja tak szybko po pilnie potrzebuje pomocy.
zaraz bede miała wizyte u drugiego giekologa. zrobi mi kark i nosek. wizyta prywatna. i mam pytanie czy on ma obowiązek wpisania mi w karte tej wizyty ??
sprawa wygląda tak , że ten mój gin jest fatalny ale jest ordynatorem szpitala w ktorym chce rodzić i boję sie że będzie miał jakieś wąty, że chodze sobie do drugiego lekarza.
ten do którego idę dzis jest ordynatorem innego szpitala , ktory jest nazywany przez mieszkańców ''umieralnią" albo ''dogorywalnią" i nie chce w nim rodzić absolutnie. i mam problem ! mogę go poprosić żeby mi wizyty nie wpisywał ?

Do góry