reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Hej, my już po pasowaniu. Ja jako osoba rozchwiana emocjonalnie poryczałam się jak bóbr. Przedstawienie w 80 % udane (dzięki starszym grupom) gwiazdy imprezy stały zszokowane co i tak było niesamowicie urocze:)
Saaga a czy ja powiedziałam że tak chce i mi odpowiada? Mówię po prostu że mam taki nałóg że chodzę i sprzątam i to jest silniejsze ode mnie:) Mój tata zawsze mamie pomagał niezależnie od tego czy był po pracy czy właśnie szedł na nocną zmianę. Tresura trwa ciągle ale efekty są kiepskie:) Może w końcu do tego pustego łba coś dotrze:)
Futurystka no właśnie powinien:)
Diabliczka z plotek od księgowej wiem że mnie uwzględniła przy podwyżkach, ale cwana bestia jest. Wymyśliła że i tak z niej nie skorzystam bo pójdę na zwolnienie a ona będzie miała oszczędności. Kazałam gromadzić białe ręczniki bo będę w pracy rodzić:)
KPe007 ale będziesz miała klejnotów:)
Bajka on gotować potrafi i dużo rzeczy potrafi tylko to jest leń do kwadratu. Walczę z tym jak tylko mogę tylko teraz jak jestem rozchwiana emocjonalnie to wydaje mi się że to walka z wiatrakami:)

reklama
Witam wieczornie:) juz troszkę lepiej, chyba jutro pójdę do tego drugiego gina ale podchodzę jakoś sceptycznie. Mama go wychwala bo koleżanka dzięki niemu ma dwie córki blablabla a na internecie ma tyle samo negatywnych opinii co pozytywnych. Zobaczymy :) całe szczęście juz mogę w miarę do pionu wstać i nie kończy sie to wymiotami. Ajj zobaczymy co będzie w nocy i rano.

Kpe- ale fajne te Twoje chłopaki ! :) zdjęcie przecudne.
Co do ruchów, juz pare muśnięc czułam, ale nie tak codziennie. :)

A truskawki- całe szczęście zamrozilam kilka woreczkow zaraz je każe wyjąc i będzie śniadanko :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki..tak leże i rozmyślam jak ja będę wyglądać za parę miesięcy..teraz już nie jest najlep-iej,brzuszek jak brzuszek wiadomo,ale ogólnie przytyłam już 6 kilo..masakra,a marzyło mi się żeby przez całą ciążę przytyć jakieś 10 kg:baffled:

Ja tez mam 5 kilo do przodu, ale nie przejmuje sie tym, najwazniejsze zeby dzidzius byl zdrowy i zebym ja sie czula jako tako. Po ciazy na pewno wszystko zrzuce.

Bola nie plecy tak na dole.. Dziewczyny, ktore mialy podobne bole- pomoglo Wam cos, czy po prostu przeszlo z czasem?

Jejku jaka produkcja od wczoraj:)
KPe007 nie martw się będzie dobrze może tylko tak na początku ci tych kg przybywa szybko a później będzie wolniej rosło:)

Mój mąż to też jest len jeśli chodzi o sprzątanie ale za to nadrabia robiąc samemu remont:)
Ja za to dzisiaj trochę podźwigałam i sie nasprzątałam że teraz sie ruszyć nie mogę tak mnie w krzyżu boli. Wzięłam no spe i leże może do jutra przejdzie:no: Ale ja głupia jestem:wściekła/y: Ale chciałam tacie pomóc bo on po operacji wstawienia protezy biodra i za bardzo nie ma jak się na razie ruszać a mama jak na złość dostała sanatorium :-(

Ale za to dostałam od ciotki ubranka co prawda same śpiochy ale na jesień będą jak znalazł:)

Anetka nie chciałam Cie urazić i,zle sie,zrozumsalysmy ;)
Kpe nie przejmuj sie kg
Pat idź do giną bo takie,rzeczyto nie norma w ciąży...
Asku przykro mi z powodu gbura nie co przejmuj sie ..

Pat idź do tylu do ilu będzie konieczne:)
KPe007 doskonale Cię rozumiem, bo ja mam też 6 kg na plusie i czuję się jak wieloryb a jeszcze tyle przed nami. Ale jak przybyło to i potem ubędzie i tego się trzymajmy :-)
Saaga w żadnym wypadku mnie nie uraziłaś:) Chyba faktycznie wystąpił błąd w komunikacji :-D

Bąbelek biedna ta Twoja malucha, cały czas coś się przyplątuje. Dużo zdrówka dla niej i dla ciężarnej mamusi!
Aśku a nie myślałaś, żeby szybciej nieco pójść na zwolnienie - odpocząć, ogarnąć się i w ogóle. Mrówek byłby zachwycony, że ma Żabeczkę w domu :-D Ja muszę przyznać, czekam na luty z utęsknieniem, już planuję co będę robiła na wolnym :happy2:
Pat&mom wracaj do formy! Odpoczywaj i dbaj o siebie :happy2:
KPe007 daj spokój, przy ciąży bliźniaczej 10 kg to chyba nierealne. Dziś oglądałam kawałek tego serialu o in vitro i tam dziewczyna bliźniaki urodziła wyjątkowo dorodne - 2750 g i 3150 g. Trzeba dbać o maluchy i nie przejmować się tymi kg za bardzo, oczywiście w granicach rozsądku :happy2:

Ja dziś wreszcie dodzwoniłam się do szkoły rodzenia, bezpłatna i ponoć super, przy pobliskim szpitalu. Ale co z tego jak się nie łapię - bo zaczyna się od stycznia, dla kobitek z terminem zdaje się do 15.05, a że oni się z tego szczegółowo rozliczają przed urzędem, który za to płaci to nie mogą mnie przyjąć. Będę musiała gdzieś indziej poszukać. Weekend w pracy i jeszcze w sobotę wieczorem urodziny koleżanki, ale przynajmniej szybko zleci ;-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki..tak leże i rozmyślam jak ja będę wyglądać za parę miesięcy..teraz już nie jest najlep-iej,brzuszek jak brzuszek wiadomo,ale ogólnie przytyłam już 6 kilo..masakra,a marzyło mi się żeby przez całą ciążę przytyć jakieś 10 kg:baffled:

Kochana, przypominam nieśmiało, że nosisz dwóch facetów :-) Ja z jednym chciałabym 10 :tak:

reklama
Do góry