reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majówki 2014

reklama
Jak ogarne jaki mam adres to tez wkleje, ale poki co nie wiem jak to odnalezc :p.
Mozecie tylko powiedziec czy po dolaczeniu pojawi sie info dla wszystkich znajomych, ze dolaczylam do takiej grupy? Sorry, ale nie ogarniam tych spraw ;) a nie chcialabym,,zeby przez fb sie moi znajomi dowiedzieli :p

Jak ogarne jaki mam adres to tez wkleje, ale poki co nie wiem jak to odnalezc :p.
Mozecie tylko powiedziec czy po dolaczeniu pojawi sie info dla wszystkich znajomych, ze dolaczylam do takiej grupy? Sorry, ale nie ogarniam tych spraw ;) a nie chcialabym,,zeby przez fb sie moi znajomi dowiedzieli :p

Grupa jest tajna : ) też nie chciałabym żeby się wszyscy tak dowiedzieli ;D
Wejdz na swoj profil, skopiuj link i tu wklej :)

Hej dziewczyny :). Dzisiaj Wam nie odpisuję osobno bo temat taki wspólny :).

Ciekawa jestem kiedy mi zacznie rosnąć brzuchol :p. Bo od 14 tygodnia miał się już powiększać :D. No bo znowu sprawa tych spodni. Kupiłam se jak się dowiedziałam że jestem w ciąży nieco większe żeby na swój brzuch przygotować, a teraz to mogę je ściągać bez rozpinania więc czekam aż brzuch się dostosuje :pP.

A co do teściowych - ja swoich z jednej strony lubię, ale mocno mnie też wkurzają, także tu jest taki podwójny stosunek :p. W każdym razie wolałabym jak najmniejszy mieć z nimi kontakt, a teraz to będzie utrudnione z dzieciakiem :p. No a ślubu nie mamy, także to jeszcze potencjalni teściowie i tak :p. I nie wiedzą że jestem w ciąży :p.

Niektóre z Was mają problem co do koleżanek, które chcą być w ciąży a nie mogą czy takie tam... no ja nie mam takiego problemu bo mam 22 lata, ale jedyne co to moja szwagierka będzie mi zazdrościć, bo ona bardzo chce dziecko a mój brat nie bardzo chyba ale nie wiem na co czekają :p.

Ogółem dużo stresów mam ostatnio, ale i tak to jest lepiej niż na początku listopada... Staram się włączać jakąś spokojną muzyczkę jak już czuje że poziom stresu jest za wysoki i pomaga to :p.

diabliczka
- współczuję tego bólu głowy :( mam nadzieję że już nie będziesz tego więcej przeżywać.

A co do teściowych - ja swoich z jednej strony lubię, ale mocno mnie też wkurzają, także tu jest taki podwójny stosunek :p. W każdym razie wolałabym jak najmniejszy mieć z nimi kontakt, a teraz to będzie utrudnione z dzieciakiem :p. No a ślubu nie mamy, także to jeszcze potencjalni teściowie i tak :p. I nie wiedzą że jestem w ciąży :p.

Niektóre z Was mają problem co do koleżanek, które chcą być w ciąży a nie mogą czy takie tam... no ja nie mam takiego problemu bo mam 22 lata, ale jedyne co to moja szwagierka będzie mi zazdrościć, bo ona bardzo chce dziecko a mój brat nie bardzo chyba ale nie wiem na co czekają :p.

Kiedy zamierzasz powiedzieć ? A Twoi rodzice wiedzą ?
Ja też mam 22 lata :) Ale juz jestesmy po slubie, od lipca, i kończe studia na inżynierce w lutym :) I chyba wszyscy się po nas spodziewali, ze szybko się zdecydujemy, ja jestem taka "matka polka" ;D Do trzydziestki chciałabym mieć dwójkę minimum :)))

I moich teściowych uwielbiam, ostatnio opowiadałam teściowej co dostane od koleżanki, że wózek itd, a ona na to że mam nie brać od niej wszystkiego, bo jej nic nie zostanie do kupienia ;D

hejka

Ja dziewczyny dziś sie nie rozpisuje bo na prawdę jestem zdechła i wściekła na cały świat. Amelka gorzej, ja gorzej, do tego musiałyśmy iść do sklepu z gorączką kurde żeby kupić coś na zupe.... tak bym chciała poleżeć sobie...wygrzać się ...ale nie dla mnie takie rarytasy:-(

reklama
hej!

Bajka - my mamy polsat cyfrowy, płacimy niecałe 50 zł i też jesteśmy zadowoleni. Ja to w sumie i tak oglądam tylko kilka kanałów. Mój M ma sport i jemu na tym zależało.
Karmelowa - Fajnie, że mały wariat już się odzywa ;-)
annad31 - Oj teściowa zołza. Współczuję
Brownagula - Oj to rozumiem dlaczego nie lubisz świąt. Za rok maleństwo będzie z wami to może zrobić sobie sami święta we trójkę ;-)
Gwiazdeczka - trzymam kciuki, żeby udało się z tym domkiem ;-)

U nas z odsmokowaniem małej wczoraj nawet nie było tak źle, wieczorne usypianie trwało tylko ok 30 minut ;-) Może będzie coraz lepiej ;-)

Muszę dzisiaj zadzwonić do gazowni, nie będzie to miła rozmowa. jak zwykle coś mieszają u nas z rachunkami za gaz. Musimy dzwonić i się prosić o rachunek. teściowa na tym samym podwórku dostaje co 2 miesiące bez opóźnień a my zawsze coś. Teraz znowu będzie rachunek po prawie 4 miesiącach. A już grzejemy więc zamiast płacić 1000 zł co 2 miesiące będziemy musieli przed świętami wywalić pewnie 2000 zł. echhh:-(

Miłego dnia

Do góry