mi_lva
Fanka BB :)
właśnie wybierałam się wczoraj do biblioteki ale w przedszkolu był dzień otwarty o którym zapomniałam
i zostałam na zajęciach z dzieciakami fajne to było
dziś już muszę się wybrać mam ochotę na coś Mastertona 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tak produkujecie, że aż sprawdziłam jak inne cieżaróweczki na takim wątku i tak:
listopadówki mają o 400 stron więcej
grudniówki o 200 stron mniej
styczniówki o 50 więcej
lutóweczki mają o 200 stron mniej
marcówki o 300 stron więcej
kwietniówki 400 stron mniej
Wychodzi na to, że będziemy jakimiś forumowymi rekordzistkamiDD
Hej!
Readerle - Gratuluję własnego M ;-)
Anetkaaa - przyjdzie i czas na Ciebie z ruchami ;-)
Co do słodyczy to mój M też nie lubi, ja normalnie też nie lubię. U nas nigdy nie ma nic słodkiego. W ciąży tej i poprzedniej czasami mnie na coś najdzie, ale też rzadko ;-)
Dziecko uśpione, dzisiaj nie było drzemki :-(. Usnęła po 15 minutach marudzenia, ale była już taka zmęczona.
Ja też się chciałam pochwalić, że M w końcu dostał etat. Po 11 latach pracy, na początku wiele lat miał swoją firmę, ale potem przestało się nam to opłacać więc ok 3 lata pracował na umowę śmieciową i w końcu wywalczył sobie etat ;-).
Dobranoc
Czuję się przez was jakoś "olewana". Już nie pamiętam kiedy ktoś się odniósł do mojego jakiegokolwiek posta. Chyba przestanę się udzielać na głównym.
ciężko jest odnosić się do każdegotakie z nas drukarki że masakra;-)
zrobiłam sobie spa dla włosów mmmm lubię to ale muszę sie wybrać na podcięcie końcówek
jakie plany obiadowe na dziś macie?? ja robie fasolkę szparagową polaną bułeczką z masełkiem ziemniaki jajo sadzone![]()