ciężko jest odnosić się do każdego

takie z nas drukarki że masakra;-)
zrobiłam sobie spa dla włosów mmmm lubię to ale muszę sie wybrać na podcięcie końcówek
jakie plany obiadowe na dziś macie?? ja robie fasolkę szparagową polaną bułeczką z masełkiem ziemniaki jajo sadzone
no to przeklajam Ci z fb bo od rana tylko o tym
·
J.S. mam ten sam problem... zupa jarzynowa na drugie coś z mielonego...ale co ?
około godziny temu ·
Lubię to!
·
A.S. u mnie chińskie danie ale mam smaka sos słodko-kwaśny
około godziny temu ·
Lubię to!
·
J.S. to może jakiś gotowy sos słodko-kwaśny ?
około godziny temu ·
Lubię to!
·
A.S. nie dziś sama pichcę nie bardzo lubię korzystać z gotowców wolę się przemęczyć wczoraj całe popołudnie robiłam pyzy z mięsem z zasmażaną kapustą kiszoną od Siostry Anieli polecam, pychota !
około godziny temu ·
Lubię to!
·
J.S. Od czasu do czasu można iść na łatwiznę Ale jeśli masz ochotę zrobić sama to pewnie
około godziny temu ·
Lubię to!
·
A.S. no tak czasami dopada człowiek ta niemoc
około godziny temu ·
Lubię to!
·
J.S. ja kombinuję co z tymi mielonymi , chyba zrobie jakieś nadziewane może z warzywkami i żołtym serem ... achh nie mogę się zdecydować
około godziny temu ·
Lubię to!
·
A.S. może naleśniki po meksykańsku ?
około godziny temu ·
Lubię to!
·
J.S. naleśniki były niedawno, wprawdzie na słodko ale były

Takich po meksykańsku jeszcze nie robiłam, ale trzeba będzie spróbować
około godziny temu ·
Lubię to!
·
K.S. hmmm. z mielonym mówicie.. no to tak. wielkie placki ziemniaczane. ale naprawdę duże trzeba osmażyć. usmażyć mięso mielone z dodatkiem fasoli czerwonej z puszki lub kukurydzy. oczywiście doprawione. np. kebab-gyros lub czymkolwiek co lubicie. i kładzie się na talerz placek, na to mięsko, na to placek a na górę polecamy sosem tzatziki. pychota.
około godziny temu ·
Lubię to!
·
K.S. u mnie przedwczoraj był sos gotowy-4 sery dodany do szpinaku (ja lubię liściasty hortexu, robię tak jak w opakowaniu). do sosu pod koniec gęstnienia dodałam tuńczyka w kawałkach osączonego z zalewy i to z makaronem. aaaaa. z makaronem mieszam już na patelni
około godziny temu ·
Lubię to!
·
I.G. u mnie zupa buraczkowa mniam mniam uwielbiam buraczki a z mielonego mozna zrobic szybkie golabki. kapuste zetrzec na tarce jak mezczyzna jest w doku albo jak nie ma to przepuscic przez maszynke. wymiszac rasem z mielonym i smazyc pulpety z sosem pomidorowym pycha
około godziny tem
u przez:
telefon komórkowy ·
Lubię to!
·
I.G. przepraszam za bledy ale pisze z telefonu
około godziny tem
u przez:
telefon komórkowy ·
Lubię to!
·
K.S. hmmm, wiesz co
I.G. jak nie ma chłopa w domu to można poszatkować pekińską i dodać do mięska. gołąbki będą delikatniejsze a przygotowanie szybsze
około godziny temu ·
Lubię to!
·
I.G tez prawda
około godziny tem
u przez:
telefon komórkowy ·
Lubię to!
·
A.S. ·
Lubię to!
·
P.S. Aż sie boje zacząć czytać komentarze, bo zaraz M będzie leciał do sklepu :d
około godziny tem
u przez:
telefon komórkowy ·
Lubię to!
·
M.S. Asia jak robisz nadziewane mielone?
59 minut(y) temu ·
Lubię to!
·
M.S Karolina, Twoje tez brzmi nieźle, chyba zrobię coś ala kebab, może z tortillą z biedronki, w środku farsz filet z przyprawami kebabowymi i papryką, kukurydza, sałata świeża, sos czosnkowy
58 minut(y) temu ·
Nie lubię ·
1
·
P.S. To ja tortille ze szpinakiem kurczakiem jakieś suszone pomidorki do tego
58 minut(y) tem
u przez:
telefon komórkowy ·
Nie lubię ·
1
·
K.S.
M.S., też tak lubie w tortilli. mniam mniam.
44 minut(y) temu ·
Lubię to!
·
K.C. U mnie łazanki z kapustą (a raczej z bigosem, bo takowy mam w słoiku od mamy

. Ciasto już wyrobione, odpoczywa... nie mogę się doczekać
31 minut(y) temu ·
Lubię to!
·
E.R. u mnie kotleciki z piersi z wczoraj

ziemniaki i jakas surówka, może z marchewki?
6 minut(y) temu ·
Lubię to!
·
J.O. ja robię fasolkę szparagową z bułeczka i masełkiem ziemniaki i jajo sadzone
około minuty temu ·
Lubię to!