reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
ponoć ważna ta psychika. mama ostatnio mi powiedziała, że napewno jak się do domu swojego wprowadzimy to dzidziuś się pojawi zaraz. no przytaknęłam, bo mama nic nie wie, że rozpoczęliśmy przygotowania. nie żeby miała coś przeciw in vitro, bo nie ma, ale nie chcę, żeby się martwiła. bo ona boi się narkozy, punkcji, transferu. chcę jej tego oszczędzić.

reklama
Hejka!

MagdaM gdy czytam Twoje posty dotyczące emocji, czy wątpliwości dotyczących ivf, procedury, antyków, to jakbym czytała własne myśli ;-) też miałam takie dziwne myśli, ale tłumaczyłam sobie że to po to by nie było torbieli. A dodatkowo będąc na antykach plusem było to że można szaleć ile się do, bo nie było tych myśli z tyłu głowy-może nie mogę tak skakać, biegać itp, bo może jestem w ciąży ;-) :-D Więc na przekór wykorzystaj ten czas na tańce łamańce i inne szaleństwa ;-)

Madziulka też jestem w szoku, że sąd dał wiarę takim dokumentom. Trochę pracowałam w sądzie i pamiętam jak bardzo sędziowie uważali na wszystko i jak dokładnie rozpatrywali dowody. Skoro sprawa była już w drugiej instancji to musisz mieć uzasadnienie wyroku z pierwszej instancji - rozumiem że tam sąd podał że uznał te papiery? Wskazał tam może dlaczego nie daje Tobie wiary?... Chyba po prostu pracowałam z lepszym składem sędziowskim :-/

Kasik na Twoje zakupy odpowiem, że był to po prostu szał ciał i uprzęży :-D ;-)

Uściski dla wszystkich!!!

Madziulka nie poddawaj się, listy płac muszą być przez Ciebie podpisane i karty urlopowe też, nie ma zmiłuj, walcz o swoje :wściekła/y:

Smerfeta zakupy odbiły mi się szerokim echem w portfelu ale na duszy jakoś raźniej a przecież właśnie o to chodzi ;-)

Piaska a jakie bierze leki??
pytam tak z ciekawosci bo moj tez bral rozne
tamoxifen bral i undestor czy jakos tak
tez myslam zeby kupic ten proxed

blue jak wygram w lotka to ci pomoge finansowo;-)
nie zartuje:) buzka

Heloł babeczki :)

Właśnie sprawdziłam mój wynik bety i zgadnijcie co wyszło????? STANDARD CZYLI <0,100mIU/ml
Powiem Wam,że nie jestem specjalnie zawiedziona bo nie spodziewałam się innego wyniku.Poczekam na @ a jak nie przyjdzie to po nowym roku wybiorę się znowu do lekarza i albo trzecia inseminacja albo in vitro.

Biorę się teraz do pracy bo jutro szykuje się u nas imprezka andrzejkowa........ciasto już upiekłam,tylko nie wiem co z tego wyszło bo robiłam je pierwszy raz a przede mną jeszcze lepienie pierogów ......a muszę się wyrobić do 18 bo szanowny M wraca z pracy to pewnie będzie chciał przekąsić jakiegoś pierożka
Jak mi się uda to wpadnę do was wieczorkiem

reklama
Do góry