reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

2: Olusia - wysoka beta
2: keki84 - podglądanko
2: Jo.M. - wysoka beta
2: Siaga - wysoki przyrost bety
dziewczyny kciuki za jutro &&&&
lilia a czemu znowu masz mc do tylu? Sorki ze pytam ale ostatnio nie czytalm forum regularnie i nie wiem co się stało?
Zuzia a gdzie w uk podchodzisz do crio? Ja w Londynie ale już prywatnie bo już mi się nie należy refundowane podejście, w związku z tym lekarz dał mi wszystkie leki jakie poprosiłam czyli heparyne , estrofen , progesteron czopki po transferze.

ach to prawda ze my to mamy duzo stresu na każdym etapie ... Kurde ja teraz np myśle duzo czy moje 2 zarodeczki się odmroza prawidłowo i czy dojdzie do transferu. Jak to się skończy to będę myślec czy z tego będzie ciąża jesli tak to czy beta będzie przyrastac prawidłowo . Pózniej czy doczekam żeby usłyszeć najpiękniejszy dźwięk na świecie czyli bicie serduszka swojego dziecka , potem czy ciąża przebiegnie zdrowo i czy poród będzie ok i tak cały czas. Zazdroszczę dziewczynom które spontanicznie zachodzą i nigdy nie ronily one maja optymistyczne podejście do sprawy i to jest zdrowe dla dzidziusia. Ach co za życie ....

reklama
Jogo - bo mój fantastyczny dr zmienił taktykę :-( Stwierdził, że na naturalnym cyklu bez lekarstw się nie uda, a poza tym przyplątały mi się bakterie i grzyby, które właśnie wyprowadzam :-) Tak, więc znowu czekam @ i będzie crio na sztucznym.

Wiesz co tak mi się wydawało, ze jak się już uda zajść w ciąże to będzie koniec kłopotów. Dopiero mi się oczy otworzyły jak zaczęłam czytać to forum. I rzeczywiście pewnie będzie tak jak piszesz, na każdym etapie będziemy się zamartwiać :-(

Ostatnia edycja:
Lilia dzięki za dopisanie mojego podgladanka:)

Olusia i Jo.M. będę jutro o Was cały czas myśleć i trzymac kciuki!! Bedzie dobrze!!!

Fusun a jak moje ulubione blizniaki?? Daja Ci jakos zyc??:-)

Ja juz po pierwszej dawce gonal/merional no i nic nie czuje...:-(

lilia to trzymam kciuki żebyś szybko mogła podchodzić . Ja przy pierwszym crio podchodziłam na sztucznym i był zakończony ciąża . Teraz za moja decyzja próbuje na naturalnym z lekami i zobaczymy.

Jogo - a wiesz już kiedy mniej więcej będziesz miała crio??

Dziewczyny ja chyba nie wierze w to co się przed chwilą stało :szok: Ja chyba dostałam @ pokazała się żywa krew co prawda nie w jakiejś dużej ilości, ale jest :-D Mam nadzieję, że to jest @ i będzie się rozkręcała. Brzuch już mam nabrzmiały tak jak zwykle przy @. Jak to będzie @ to to oznacza, że jest szansa na ..... przed świętami. Nawet nie chce o tym głośno mówić, żeby nie zapeszać. Dr mówił, że przez to, że wzięłam tylko 2 tabletki antyków to @ może przyjść wcześniej, ale żeby aż tak, dziś jest mój 10 dc :szok::szok::szok: Trzymajcie kciuki, żeby się @ rozkręcała, pliz.

Ostatnia edycja:
W środę mam usg a w czwartek wyniki z testu mrl który robiłam w ubiegłym tyg. Wszystko zależy od tego kiedy będę mieć owulke ale myśle ze 15-16 grudnia ale to jeszcze nie pewne. W środę jest mój 10 dzień cyklu a owulke mam zazwyczaj pomiędzy 14-18 dzień ale po musze czekać jeszcze 5 dni bo tyle maja moje maluszki. Jesli wszystko będzie ok to testuje w okolicy świat lub tuż po. Było by fajnie jak by się udało bo lekarz z pol chce mnie widzieć u siebie w gabinecie jak tylko potwierdze ciąże a tak się składa ze w dniu Wigili przylatuje do Pol i zostaje na trochę to bym akurat miała możliwość pojawić się u niego espresem. Dał mi 50na 50 szans ze po leczeniu ciąża się utrzyma a jak utrzymam ja do 9 tyg to już powinno być dobrze. Ach jak ja maze o blizniakach tak jak się Fosum spełniło ...
Slodkich snów dziewuchy :)

reklama
Do góry