Witam się i ja wieczorowa porą - tak jak
josek podczytywałam trochę w ciągu dnia ale nie siadałam żeby odpisać bo miałam dziś napięty grafik

Odprowadziłam córkę do szkoły i w mieście załatwiałam sprawy - udało mi się dogadać z allegrowiczem i odesłałam ciuchy co córce kupiłam przymałe a przyśle mi większe, zaniosłam bombki na konkurs no i udało mi się kupić trochę prezentów świątecznych i mikołajkowych. Wróciłam do domu po 3 h i zaraz po córę do szkoły i szłyśmy do mojej mamy lepić pierogi na święta. Córcia pierwszy raz lepiła z nami ale podobało jej się bo co jakiś czas wołała, żebym zostawiła jej ciasta trochę bo ona chce farsz wkładać i sklejać.

Kolejną rzecz z listy przedświątecznej mamy odhaczoną

Nadrobić Wasze posty z całego dnia i odpisać każdej z osobna to trzeba by było wypracowanie jakieś walnąć

Z tego co pamiętam:
ewa - każda z nas ma chyba to samo co Ty - w domu zawsze za mało miejsca, za mało szafek, za mało pudełek , ciągle za mało wszystkiego
aneta - ładne te zestawy pierwsze - do mnie przemawia ten w paski czekolada/krem

z nosem wszystko już w porządku??
mamusiasynka - super , że zakup udany ale oszczędzaj się kobietko !!
bryza - witaj :-)
jagna - &&& za glukozę
tehawanka - powodzenia z dietą
My z maleństwem też będziemy w sypialni razem - nie wiem jak długo. Co prawda mamy 3 pokoje ale nie chcę niczego zmieniać. Póki co maleństwo blisko nas a i córka do szkoły się wyśpi
Na szykach i krwawieniach się nie znam więc niestety nic nie podpowiem