reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Enni, mój już jest łobuziakiem, spać mi nie daje itp. A co to będzie po porodzie ;-) Mam nadzieję, że szybciutko zadzwonią i ruszycie z kopyta! ;-)

reklama
Cześć dziewczyny. Właśnie dziś odebrałam wyniki bety HCG wyszło 1,53U/I w 13 dniu po iui. Znowu się nie udało. Jeszcze wczoraj dostała @ i cały dzień przeleżałam w łóżku bo jest tak bolesny jak nigdy. Dziś też mnie boli i na dodatek czuję jak mnie kłują jajniki :(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Właśnie dziś odebrałam wyniki bety HCG wyszło 1,53 U/I w 13 dniu po iui. Znowu się nie udało :( Jeszcze wczoraj dostała @ i cały dzień przeleżałam w łóżku bo jest tak bolesny jak nigdy. Dziś też mnie boli i na dodatek czuję jak mnie kłują jajniki :(

Smerfeta moja bliźniaczko forumowa ;-):-Da Ty kiedy spodziewasz się @ bo ja dzisiaj lub jutro ale już od 2 dni czuję, że się zbliża ;-)

Właśnie wczoraj tak sobie pomyślałam, że to chyba już czas na @ więc pewnie tak za 2 czy 3 dni dostane, tym bardziej że dziś czułam skurcze przepowiadające ;-) aaaaaaaaaaale może dopadnie nas naturalny cud
choć jak o tym pisze to raczej pasowałby taki obrazek: to tak z cyklu "czarny humor" ;-)
Widziałam, że Blue też wysłała zapytanie na novum... tylko że chyba troszkę mało info podała bo odpowiedź nic w sumie nie wnosi :-(
Mi na razie nie chce się robić badań immunologicznych, bardziej myślę o kariotypach... no i pokładam nadzieję, że zmiana protokołu odniesie sukces. Niestety kariotypy i immunologia pochłoną sporo $$$$ a tu autko się posypało a raczej powinnam rzec - "autko się polało" :zawstydzona/y:;-):baffled:

Agaja przykro mi... ale trzeba przeć do przodu

Yoanna spoko spoko, jeszcze brzuszek urośnie
:-D

Ostatnia edycja:
Madziulka Rz dzięki za wsparcie. Oby Tobie się udało :) My z M w tym miesiącu odpuścimy sobie ale i tak stymulacja clo musi być bo bez tego nie ma owulki. Po nowym roku zawitam u swojego gina i zobaczymy jakie ma plany w stosunku do nas. Sama jestem ciekawa czy już podejście ivf. Coś mi jeszcze wspominał o jakichś lekach ale to wypytam się na wizycie.

Dziewczyny trochę fluidow z optymizmem
:rofl2:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:rofl2:

Ogromnej większości z Was sie uda! Nie wszystkim jednak pomoże ta sama metoda i nie wszystkim tak szybko.
Nie mozna tylko siedzieć na przyzbie i nic nie robić, a już zupełnie wyrzekać, ze sąsiadom sie udało...bo to nic nie da tylko psychika siada...

Ja tam myśle sobie, ze nasze dzieci siedzą sobie w Niebie w krzakach i Nas obserwują.
I tak sobie gadają miedzy sobą:
- Widziałeś co moja matka zrobiła? Tipsy...nie idę jeszcze do niej, bo mnie podrapie.
- A widziałeś moja? Tylko ryczy, no przecież niech sie jeszcze dziewczyna zabawi, poszaleje na imprezach. Co ja zrobię z taka matka co wiecej płacze niz ja?
- Moja za to tylko po sklepach lata i jakie ona buty kupuje! Przecież w tej ciąży to jej kręgosłup trzasnie!
- Chłopaki ja do mojej już idę! Właśnie zmieniła fryzurę i kolor włosów! Wyglada z....! Żal nie zobaczyć jej z bliska!

Pole jak zwykle uśmiałam się z Twojego postu :-D Moje dziecko chyba czycha na szybki spadek skoro czeka aż matka taka stara będzie, że nie wiadomo czy do jego 18-tki dożyje ;-):-D

Smerfeta
ja planuję dopiero po drugiej nieudanej próbie zrobić kariotypy. Spróbuję podejść w styczniu a w między czasie załatwię skierowanie do poradni genetycznej i zapiszę się w kolejkę, przed 3 podejściem powinnam się wyrobić ;-)

Yoanna ja mam brać w tym cyklu od 18 dnia estrofem, później 3 dni przed wizytą (pomiędzy 3 a 10 dc) odstawić go i stymulacja, czyli wszystko powinno odbyć się w pierwszej połowie stycznia. Pójdę chyba jednak wcześniej (przed rozpoczęciem przyjmowania estrofemu) na usg czy oby znowu torbiel mi się nie zrobiła tak jak ostatnio. Taki jest plan ale jak wiadomo życie może go zweryfikować :zawstydzona/y:

reklama
Pole analizując Twą teorię stwierdziłam że ja chyba musze fryc zmienić ;-):-D Ale ostatnio coraz więcej kucharze w kuchni więc dzieć mógłby przyjść na te pyszności ;-) No chyba że czeka aż wygram mistrzostwa Polski w siatkówce :-D :-D Co do daty na cesarkę to jest to data prawie idealna... bo ta super idealna byłaby 11.01 ;-)

Kasik z tymi kariotypami to też nie upieram się by mieć już na najbliższe podejście. Zobaczę co uda mi się załatwić

Do góry