reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lena ja nie jestem dobrym przypadkiem stymulacyjnym.
Moje iui były na naturalny cyklu, raz brałam clo,ale ćwiartkę wiec nie mam co sie wypowiadać.
Ale pamietam dziewczynę, która po clo sie złe czuła i odstawiła, ale jaka dawka co i jak nie pamietam.
Mysle, ze po wszystkim mozna sie zle czuć, w sumie to ingerencja zawsze w organizm.
poza tym moze jesteś nadwrażliwa na wszelkie leki i stymulacje?
Po bromergonie np.moja siostra chodziła po ścianach.

Kama wiem jak to działa...byle by do serduszka, byle by do polowkowego, byle by do czasu kiedy dziecko moze mieć szanse na przeżycie.
Ja mam teraz- byle by krzywdy nie zrobili podczas porodu,byleby sie urodził zdrowy itd
Starania to solidny początek stresu, ale dopiero początek...

kasik przykro mi. Wiem że żaden czas nie jest odpowiedni na takie smutne wydarzenia, ale przed swietami to jeszcze smutniejsze :-( .
yoanno uważaj na siebie i synka i słuchaj drka.
lena ja brałam clo ale czułam sie po nim normalnie.
A dziś mam 39dc a @ jak nie bylo tak nie ma :baffled:

No to witam się i ja z późną kawą;):)
Kama ale masz okropę w brzuszku:tak: niech rośnie maleństwo;)
Pole tak jak mówi Lena skurcze to takie mega bóle okresowe, ja też to porównuję do bólu w czasie rozwolnienia:baffled: sorrki za sformułowanie:sorry2: ale powaga, czasem ma się takie silne skurcze zanim pójdzie się do toalety (ja tak czasem mam) no i tak skręci....heheh mam nadzieję że Wam nic nie obrzydziłam moim wyznaniemL:)

Hej!
Kasik widziałam że jest odp z novum dla Ciebie :-) Koncert musiał być piękny, pomijając piękne buty ;-) można rozmarzyć się :-)
Współczuję śmierci kuzynki... Ten rok jest jakiś zły...

Lena mi nic nie było po clo, pomijając torbiele i wyniszczone endometrium. Lekarz kazał brać clo przed snem by właśnie nie było nieprzyjemnych doznań.

Yoanna odpoczywaj dużo i głaszcz brzuszek a Szymuś grzecznie będzie rósł w brzuszku :-)

Życzę miłego dnia!!!!

Ostatnia edycja:
Smerfeta właśnie miałam wysłać Ci linka na priva a Ty już widziałaś odpowiedź ;-):-) Tak jak wcześniej myślałyśmy może to być przypadek ale kariotypy warto zrobić. No i może to być spowodowane moją niziutką rezerwą :-( chociaż właśnie na invitrówkach mamy ciąże przy AMH 0,27 bodajże ann.k1

Hej Dziewczęta,
To kolejna paczuszka fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Leżę jak najwięcej i oszczędzam się maksymalnie. Wierzę, że będzie ok. Niestety dostałam też na wyjście pakiet leków z zalecenia lekarza z porodówki, którego wezwano do tych moich skurczy, wśród nich relanium... I serce mnie boli jak mam to łykać - wiem, że przechodzi przez łożysko :-( w przyszłym tyg. widzę się z moim lekarzem, mam nadzieję, że pozwoli odstawić.
Pole, skurcze mogą być różne, ja tych partych, o których piszą dziewczyny nie miałam... To co się działo (i dalej dzieje) myliłam właśnie z takim prężeniem się Dziecka... To było wręcz bolesne, ale byłam przekonana, że to Mały się tak wypina.
Oby do 37 tc, kiedy płucka będą gotowe.
Smerfetka, głaszczę brzuch i proszę o spokój, a Szymek rośnie, w czwartek ważył 2 kg :-)
Pole, Kasik, Smerfeta, Enni, Ladybea, Kama, Lena, dzięki :-D
Kasik, Smerfeta, styczeń tuż tuż, mam nadzieję, że Tym razem wszystko dobrze pójdzie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Enni, u Ciebie plan działania jakoś się krystalizuje czy czekasz na wieści?
Pole, podawałaś termin cc i przegapiłam czy jeszcze nie padł?
Ladybea, niech się @ nie wygłupia,przychodzi i pozwala działać dalej! &&&&&
Kama, dobrze, że jesteś pod stałą opieką lekarzy, przypilnują żeby wszystko było dobrze :-) A na którym oddziale Cię kładą?
Lena, ja też nigdy nie brałam cło, więc niestety nie pomogę :-(
Jeszcze raz fluidki dla Was :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yonanna odpoczywaj z Szymusiem ile wlezie :-) Dużo przytyłaś? Brzuszek już pewnie okazały?

Smerfeta moja bliźniaczko forumowa ;-):-Da Ty kiedy spodziewasz się @ bo ja dzisiaj lub jutro ale już od 2 dni czuję, że się zbliża ;-)

Kasik, tak właśnie czynię :-) Brzuszek, no wreszcie jest, ale bez szału wielkościowego. Niekoniecznie ludzie zauważają. W kolejkach raczej się pchają przede mnie niż przepuszczają. Przywilejów ciężarówkowych nie zaznałam ;-) A kilogramów na plusie już 8...
Kasik, teraz po @ ruszacie już czy w styczniu?

reklama
Yoanna Szymus powiadasz... ładnie;):tak: wiedz tylko ze znam 3 Szymonów i za dziaciaka byli strasznymi łobuzami heheh:-D:-) fajnie ze brzuszek rosnie i dobrze że tak malusio przytyłaś. A co do mnie to właśnie dzisiaj dzwoniłam na Polną. O dziwo nie było zajęte i pani odebrała:) Nic jednak się nie dowiedziałam konkretnego, jedynie to że jeszcze nic nie wiadomo, powiedziała tylko że sami zadzwonią żeby umówić się na stymulacje, ale nie prędzej niż w styczniu..:(

Lena ja po clo miałam straszne wybuchy gorąca w jednej chwili robiłam się mokra..., a poza tym to nic mi nie było:)

Do góry