reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
OPK to sa testy owulacyjne

O kurcze ja to juz i tak jestem od wczoraj zestresowana, siedze jak na szpilkach i czekam na jutrzejsze usg...
A to ja tylko raz robiłam te testy i jakoś niejasno mi wyszły więc sobie odpuściłam.
Trzymaj się kochana, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Wiem jak boli stracony cykl...

reklama
Brydzia bo jakoś tak mamy że latwiej nam myśleć negatywnie niz pozytywnie - przynajmniej jeśli chodzi o nas same. Pewnie wynika to z tych nieudanych prób i drogi ciągle pod górę :tak:

Dziewczyny ale naprodukowscie od srody Ledwo nadrobilam ;) Widze, ze Smerfeta ma szacunek do starszych ale Queen pcha sie przed szereg ;) Walka bedzie ostra ;) X fotela fryzjerskiego pisze bo farbuje odrosty. Chcialam przelozyc wizyte po wczorajszych przezyciach nie mialam ochoty ale u mojego fryzjera kolejny wolny termin e styczniu wiec nie bylo wyjscia.

Brydzia a fostimon pomoże też na endo? Bo zazwyczaj takie leki pomagają, dlatego ja później przeszłam na Gonal i endo miałam piękne. Monitoruj pęchole, pewnie jeszcze nic straconego. A za iui i te wszystkie leki musisz płacić? Jak to wygląda na Twej wyspie? ;-)

Co do torbieli... to ja przy torbieli zaszłam w ciążę, tylko że niestety była to ciąża jajowodowa

Kasica nie martw się, będzie dobrze. Dziewczyny z podobną do Twojej historią 'choroby' zachodziły w ciążę i na tej podstawie twierdzę że Tobie się uda, więc głowa do góry, cyc do przodu i na badania ;-)

No dziewczyny, to u mnie już się wyjaśniło - dostałam okres. Dupa, dupa, dupa!...
Na dodatek coś mi się chyba cykl chrzani bo to dopiero 25 dzień, a zwykle miałam cykle co najmniej 30-dniowe.
No więc muszę się ewakuować z listy...
Anabel87 - 26.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH, 05.12 HSG
agha: 29.11.2013. wysoka beta
Majka K: HSG prawdopodobnie 05.12.2013
Asita: 2 pęchole w tym jeden dominujący - starania: "żywioł" - 7.12.2013 przewidywany termin @
AgaJa82: 10.12.2013. - beta
78Lena: 13.12.2013 podgląd pęcholi
Madziula Rz 19.12 - beta
Brydziajones: 16 grudzien planowana 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Nati35 : grudzień histeroskopia
Ladybea: naturalne starania do końca roku a potem ...
Merlin: naturalne starania do końca roku a potem ...
Kasik36: styczeń 2014 planowane II ivf (ICSI)
Smerfeta: ~ styczeń 2014 --> ivf runda druga
MagdaM33: styczeń 2014 IVF
Kwiatuszek: totalny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)
Joanna82: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

reklama
Ladybea, na razie tak do końca to jeszcze nie wiem bo dopiero co zauważyłam podczas wizyty w toalecie, ale wygląda to raczej na początek normalnego krwawienia. A test miałam robić w najbliższą niedzielę.

Do góry