reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Smerfeta, moje AMH dziękuje za komplement :-D
I zobacz, jaki ten świat niepłodności jest mały :-) Ciekawe, czy rzeczywiście nie minęłyśmy się kiedyś w Gamecie, ja zawsze kiedy tam jestem to obserwuję sobie innych pacjentów i tak mi ich wszystkich zawsze żal bo wiem co czują, przez co przechodzą wiec czuję z nimi taką solidarność.
A o tą rejestrację i kwalifikację to muszę się jeszcze tam dopytać.
A do którego lekarza chodzisz?

Queen to leczymy się w tej samej klinice
laugh.gif
... może nawet kiedyś mijałyśmy się w wąskim korytarzu
wink2.gif
No już niedługo nie będzie taki wąski bo przecież od stycznia przenoszą sie do nowej wypasionej siedziby
happy.gif
(przynajmniej tak wynika z tego wielkiego ogłoszenia w klinice).

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chodzę do dr W. A Ty do którego?
Jakbyś była zainteresowana to na wątku o refundowanym ivf sporo jest dziewczyn z Gamety Gdynia :tak: One bardziej oficjalnie przechodziły rejestrację do programu
A w tej wielkiej nowej placówce to się pewnie pogubię :-D Mam nadzieję, że zatrudnią dodatkowego gina, bo same puste pokoje nie rozładują kolejek

Ja do dr. Ś.
No to muszę jutro zajrzeć na ten wątek, dobrze jest mieć informacje od dziewczyn, które też tam sie leczą.
No dobra, chyba czas udać się do łóżeczka, wcale nie chce mi się spać, ale rano trzeba się zwlec do pracy więc nie ma co się ociągać...
Dobranoc koleżanko z kliniki :-)

Queen Ty próbujesz in vitro? Mój doktorek powiedział , że próbujemy do 4 razy . A Wasi w ile prób wierzą?

Wiele nie wiem o kwalifikacjach do refundowanego projektu , ale jeśli chodzi o czas to mam w 2010 zapisane pierwsze próby. więc czas mam dobry. Jeśli byśmy chcieli tego spróbować , to tylko z dofinansowaniem .

Hej kobietki:)

Brydzia &&&&&&&&&&& za pęchole i oczywiście za endo:):)
Queen tulę kochana:(
Ale nam się tu Gdynianek namnożyło;) fajnie macie, morze pod nosem... ja mieszkam w środku Polski, nad morze mam ponad 300km i do Zakopanego ponad 300km :)) ani gór u mnie ani wody nie ma;)) no zalew mamy taki mały i basen, ale to nie to co morze....:tak:

Hej kobietki:)

Brydzia &&&&&&&&&&& za pęchole i oczywiście za endo:):)
Queen tulę kochana:(
Ale nam się tu Gdynianek namnożyło;) fajnie macie, morze pod nosem... ja mieszkam w środku Polski, nad morze mam ponad 300km i do Zakopanego ponad 300km :)) ani gór u mnie ani wody nie ma;)) no zalew mamy taki mały i basen, ale to nie to co morze....:tak:

Dziekuje :*

Ja Gdynianka z pochodzenia, ale od prawie 9 lat zyjaca na Cyprze:tak:

Hej kobietki, witam się w nowym dniu. Jak ja sie cieszę, że już weekend!... :-)
Brydziajones
, ściskam kciuki za pęcherzyki! :happy:

Queen Ty próbujesz in vitro? Mój doktorek powiedział , że próbujemy do 4 razy . A Wasi w ile prób wierzą?
Ja miałam 3 IUI i mój lekarz też tyle raczej zaleca. Jak już pisałam mogłabym jeszcze ewentualnie spróbować jeszcze raz na jakiejś silniejszej stymulacji, ale to tylko nieznacznie zwiększa szanse więc podjęliśmy z mężem decyzję, że odpuszczamy juz inseminacje i stajemy do in vitro. Tylko kwestia, czy płatnie czy z refundacją.

Queen, Smerfeta a Wy z Gdyni jestescie ?:D
Nie, nie, ja nie z Gdyni, ja spod Torunia jestem.

reklama
ENNI :-) JA TEŻ MAM DALEKO I NAD MORZE I W GÓRY, NO W GORY TROCHĘ BLIŻEJ, ALE WOLĘ MORZE I JUŻ MI SIĘ ZA NIM TĘSKNI.
BRYDZIA &&&&&&&&&&&&&&&
QUEEN :-(
PIASKA POWIEM ŻE JAK ZOBACZYŁAM WYNIK MOJEGO AMH TO SIĘ PRZESTRASZYŁAM BO ŻADNA NIE PISAŁA TU ŻEBY MIAŁA TAKIE WYSOKIE :szok: POCIESZAJĄCE JEST TO ŻE MIEŚCI SIĘ W NORMIE, KTÓRĄ MIALAM NA WYNIKU.
JESLI CHODZI O FORMALNOŚCI IVF TO CIEMNA JESTEM JAK TABAKA W ROWIE, ALE PEWNIE JAK PRZYJDZIE CZAS TO WSZYSTKO MI SIĘ ROZJAŚNI A LICZĘ ŻE WY MI W TYM POMOŻECIE ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry