reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nati !!!!:))))):-D:-D:-D:-D
Faktycznie troszkę Cię nie było:) Kurde zawsze coś musi wyskoczyć, jak to się mówi jak nie urok to sr....:) Z jednej strony dobrze że teraz zauważyli że coś jest nie tak, gorzej by było jakbyś miała przystąpić już do in vitro a tu taka niespodzianka. Usuną Ci i będzie oki także głowa do góry:)

reklama
Dzien dobry wszystkim!

Madziula kciukasy za bete!!!!!

U mnie spadek nastroju od wczoraj... Wczoraj poszłam spać juz o 19 byłam tak zmęczona i dzisiaj wstalam o 6:45 rano... Dalej zmęczona i z lekka depresja ze z tej IUI wielka dupa bedzie . Podbrzusze dalej mnie boli, moj mężu powiedział dzisiaj rano po seksiku ze sie tam w środku jakos dziwnie zmieniłam u nie jestem tam tak jak zwykle hehe eh moj Mężu....

Padam normalnie , spać mi sie chce...

Brydzia ja czułam się normalnie tzn zawsze jestem zmęczona heheh, ale brałam mniej bo 2 razy dziennie:)) także trudno mi powiedzieć czy to wina dupka

Kochane powoli zbieram się do fryzjera, dam znać czy ryczę czy jestem zadowolona hehe:))))

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki mnie też tu chwile nie było ale poprostu czasu brak nawet na sen,przeczytałam tylko ostatnią stronę ale dziś mam wolnę więc bedę nadrabiać ;-)

Ladybea- moje gratulacje widzę że omineła mnie wspaniała wiadomość, odpoczywaj kochana i niech maluszek rośnie zdrowo :-)
Enni- ja wyprysków raczej nie mam , ale brzuszek owszem wyskakuje, a po znika jak bym schudła ale waga ta sama hehheh
brydziajones- trzymam kciuki za bete i cierpliwość

Ja chciałam podejść do iui pod koniec roku dokładnie gdzieś ok 30-31 ale niestety lekarze mają wolne więc staranka przesuwamy na styczeń, a wczoraj dopiero odebrałam wyniki HSG no i na własne oczy widziałam jak wyglądają moje jajowody ;-)

Kochane trzymam kciuki za wszystkie i serdecznie was pozdrawiam życzę zdrowia i aby było jak najmniej zmartwień

reklama
witajcie dziewczęta :-)
Brydzia - ja też mam dzisiaj bóle, lewej strony, a jajeczkowała prawa, miałam plastykę jajowodów w listopadzie, bo miałam wodniaki i dużo zrostów, ale po hsg przed wyjściem ze szpitala wszystko było w porządku, nie wiem co mam myśleć, też się denerwuje, tym bardziej, ze mam napięty i tkliwy brzuchol :no:
enni - powodzenia u fryzjera, ja raz wyszłam z płaczem ale to było kilka lat temu, Tobie życzę abyś z uśmiechem na ustach wyszła :)

Do góry