szatynka84
Zaciekawiona BB
Widzę, że mamy ten sam termin
Hihi na imieniny Stanisława. Obchodziliśmy Ś.P. dziadka imieniny tego dnia, więc chyba się nie mylę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękny synuśJa po scenie fl:34.0mm hc:172.0m ac154.0 crb:20.0mm dokladnie 20 tyg 4 dzień dziecie w pierwszej sekundzie pokazało jajka czekamy więc na synka bardzo chcialam mieć parke intuicja zawiodła tym razem
Zobacz załącznik 601898
wow, ale dużawitam,
ja po usg.
miało być tylko skierowanie na badania i recepta ale lekarz stwierdził ze musi mi zrobić to polowkowe na nfz i no trudno ... zgodziłam się ;-)
mała jest ulozona już głowkowo - ale wiadomo jeszcze to może się zmienić bo to dopiero 6 miesiąc....
wazy ok 640 g
z obliczen i pomiarow jest 23t4d - jak dobrze pamiętam
wszystko ok.
byliśmy dzisiaj wózki oglądać, i pani w sklepie pyta co będzie, a ja mówię, że chłopczyk, a ta się za głowę złapała i mówi, że w ciągu ostatniego tygodnia to może ze 3 dziewczynki się szykują a tak to same chłopaki, nawet przestała zamawiać różowe wózki, bo popytu nie ma 
Dziewczyny a mam takie pytanie co to znaczy jak masz łożysko przednie ? to to samo co przodujace? ale nie mam za nisko tak mam opisane ?????![]()
:-)