Aśku
czerwiec'07 & maj'14
hej 
piątek, piątek
weekend ;-) pracujący, bo pracujący ;-) ale cel na dodatkowe pieniądze mamy, więc jest motywacja do wstawania w weekendy ;-)
dzisiaj ksiądz ... hmmm ... ciekawe który ;-) mam nadzieję, że o rozsądnej porze przyjdzie ;-) jednego roku odwiedziny mieliśmy o 21:30
Mrówek ledwo co wtedy wytrzymał
kopertę muszę zabrać z pracy, bo chyba żadnej nie mam
pustą można oddać? 
gadania typu co ludzie powiedzą bardzo mnie wnerwiają
mojej mamie nie raz już wyrzucałam to ;-) bo przecież jeśli wyjedzie i nie zapali znicza tacie co drugi dzień, to co ludzie powiedzą? nie mogę jechać w sumie 50 km by zapalić znicza? ... jak dla mnie żenua 
od rana przy moim biurku masa ludziów ;-) oglądają zdjęcia z usg ;-) fajnie i miło
FUNIA tylko uważa by cię nie zapylił znowu

piątek, piątek
weekend ;-) pracujący, bo pracujący ;-) ale cel na dodatkowe pieniądze mamy, więc jest motywacja do wstawania w weekendy ;-)dzisiaj ksiądz ... hmmm ... ciekawe który ;-) mam nadzieję, że o rozsądnej porze przyjdzie ;-) jednego roku odwiedziny mieliśmy o 21:30
Mrówek ledwo co wtedy wytrzymał
kopertę muszę zabrać z pracy, bo chyba żadnej nie mam
pustą można oddać? 
gadania typu co ludzie powiedzą bardzo mnie wnerwiają
mojej mamie nie raz już wyrzucałam to ;-) bo przecież jeśli wyjedzie i nie zapali znicza tacie co drugi dzień, to co ludzie powiedzą? nie mogę jechać w sumie 50 km by zapalić znicza? ... jak dla mnie żenua 
od rana przy moim biurku masa ludziów ;-) oglądają zdjęcia z usg ;-) fajnie i miło
FUNIA tylko uważa by cię nie zapylił znowu

to znaczy jako nieubezpieczona
brukselkę jedynie świeżą można znaleźć ...