reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka he he nio stara stara jestem ale co tam.... kazdy ma cos z dziecka.... lubie tez hustawki :-D he he ...

AsiaSzw nio fajnie ze jestes z nami na fb... ty tez jestes piekna hehe :-)

Aschlee25 hmmm nie koniecznie, owszem nauka stres tak ale to ma byc relaks i na pewno bedzie wszystko dobrze... ja tez na studiach mialam stres itp ale jednak byl czas na przytulanki i na chwile wolne czy wyjscie z przyjaciolmi...

reklama
Aschlee - życie robi nam różne niespodzianki. W ciągu roku sporo może się wydarzyć i zmienić. Jak będzie ten moment, to nie będziecie mieć żadnych wątpliwości.

Moja beta to 100,4 mlU/ml :-D Wyniki on-line sa szybciutko! Jeszcze czekam za progesteronem. Jutro ide do ginekologa, tak jak kazał i zobaczymy, co mi tam przepisze. Mówił, ze jak będę mieć pozytywny wynik, to mam odstawić Acard.

Cyntia, gratuluję bety :* Kochana, jak będziesz po wizycie u lekarza i będziesz znała miesiąc porodu, to ciebie przeniosę :*

Ja już prawie obiadek mam gotowy. Ziemniaki ugotują się i siadamy do obiadku :) Dzisiaj na obiadek mam kotlety mielone, pulpeciki w sosie, ziemniaki i kalafior w bułce tartej :)

A tak poza tym jestem zmęczona. Miałam nadzieje, że przygotuje obiad i jeszcze odpocznę zanim mała wstanie, a tu taki traf, że starsza trochę za głośno się zachowywała i mała mi wstała ;/ Nie mam dzisiaj sił. Muszę bałagan w pokojach posprzątać, bo znowu narozwalały zabawek. Na szczęście z moimi rękoma trochę lepiej i mogę coś porobić. A i nawet nie wiecie.. ciesze się jak głupia. kanaliza nie jest jeszcze w 100% sprawna, a M zapytał się teścia czy mogę pranie zrobić i się zgodził :D Dwie pralki uprałam i nie musiałam męczyć się ręcznie :)

mychunia, a Tobie kiedy umowa się kończy? Masz coś już innego na oku? :*

reklama
Do góry