reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

No to w Polsce mija pomału 1sza godzina 2007r a w GB za chwilkę go zaczniecie. Moje dizecko chyba nie przepada za szampanem, nawet w symbolicznej ilości, bo mnie skutecznie skopuje. To ja już się ewakuuję sprzed kompa. Bawcie się dobrze. Paaaa

reklama
dzien dobry w styczniowy noworoczny poranek :-)

co do fajerwerkow to powiem wam, ze ja je uwielbiam - tak pieknie wygladaja na ciemnym nocnym niebie...lubie sobie na nie patrzyc :tak:

u nas to wczoraj od rana strzelali, a co niektorym to zle musialy zegarki chodzic, bo na 2-3 minuty przed polnoca urzadzili pokazy i o polnocy juz im sie skonczyly zapasy, a to dopiero wlasnie nowy rok przyszedl hehe :-D

no to dziewczyny nadszedl nasz rok!!!!:-)

Witam i ja w nowym roku!! :-D :-D

Szkoda tylko, że jutro muszę do pracy lecieć :-p

Tfu, tfu, byle nie narzekać za bardzo w pierwszy dzień, bo tak mi na cały rok zostanie :-p :-D

ja pije zielona , czerwona (w ciazy nie :no: ), pokrzywe, mietowa,i slaba kawke rozpuszczalna dobrze zabielona mleczkiem.

teraz kawusie pije bardzo sporadycznie jak czuje ze cisnienie spada albo glowa mnie zaczyna bolec:tak:

WITAM W NOWYM ROKU!!!!!!!!!!!JUŻ WIEMY, ŻE BĘDZIE SZCZEGÓLNY BO PRZYJDĄ NA ŚWIAT NASZE MALUSZKI, ALE NAPEWNO KAŻDA Z NAS MA MARZENIA O KTÓRYCH GŁOŚNO NIE MÓWI I Z CAŁEGO SERCA WAM ZYCZĘ, ABY TAKIE TEŻ SIĘ SPEŁNIŁY.DUŻO ZDRÓWKA I MIŁOŚCI!A ja imprezkę jakoś przezyłam. Było miło, wesoło i wsam raz. Maluszek w brzuszku czynnie uczestniczył. Wiercipiętka!Malaga aTy do pracy to tak już do rozwiazania?

reklama
witam waszystkie panie w noworoczny poranek!!!

jak sie imprezki udaly , juz slysze ze niektores ie udlay i jakies male "wybacz mi " sie odbylo. czyli owocna nocka:tak: :tak:

ja mialam lekkiego dolka wczorajszej nocy , bo to moje chyb apierwsza odkad doroslam imprezka w tak malym gronie, albo nie na balu . ale staralam sie nie wkrecac i jakos sympatycznie wieczor zlecial.
Ale bez placzu sie nie obylo.

poryczlam sie bo rajstopy ktore wczesniej nosilam wsunelam tylko do pol uda i dalej nie weszly:no: :-(

dziewczyny na umylyscie buzki kasiorka ???

macie taki zwyczaj???
u nas zamiast woda w nowy rok pierwsze mycie twarzy jest wlasnei kasiorka , a potem to juz normalnie.:tak: :tak:

to ma niby kase przyniesc na caly rok

milego pierwszego dnia stycznia 2007!!!
Oj co to bedzie za rok juz sie usmiecham na sama mysl o tym co sie bedzie dzialo:tak: :tak: ;-)

Do góry