smerfeta
Fanka BB :)
Dlaczego dr może furczeć? Bo miałam czekać na jego tel pod koniec grudnia, nie doczekałam się i zadzwoniłam sama, a on nie kojarząc co i jak powiedział żeby umówić się na wizytę. Znając dr on może mieć inną teorię odnośnie rozpoczęcia kolejnej stymulacji i może wyjść że jeszcze nie jest moja kolej :-/ No ale zaraz się przekonam
.Teraz czekać pozostało na wynik..............
;-) Przez telefon może nie skojarzyła ale jak Was zobaczy od razu Was sobie przypomni i będzie robił wszystko, żeby tym razem się udało 

;-) a "lekarstwem" na to będzie ICSI i krótki protokół - potrwa ok 11 dni iii bardzo dobrze, bo będzie o wiele mniej zastrzyków niż poprzednio.
A życie i tak zweryfikowało mój plan :-( Na sikańca się nie zdecyduję bo nawet nie mam w domu, bo i po co ;-) Jak nie przyjdzie do poniedziałku to zrobię betę ale naturalsa w ogóle nie biorę pod uwagę. Wiem, że cuda się zdarzają ale w moim przypadku to byłby cud cudów, zresztą czuję już od wczoraj brzuch na @
Najgorsze było to, że po @ wyniki E2 i PRG były za wysokie więc dalej musiałam brać gonapeptyl i w ten sposób mój cykl był cały przesunięty więc i "sztuczny". Wierzę, że teraz nasze suplementy nam pomogą
nic nie boli na nic się nie skarzę .. nie wiem czy to dobrze czy źle ... mam nadzieje, że dobrze ...