reklama
enni
Fanka BB :)
Odpisali Ci z kliniki?
ladybea
Magdam mam nadzieje i zycze Ci tego z calego serca zeby przynajmniej jedna dzidzia z Toba zostala. Wiem ze kazdy przypadek jest inny ale moja kolezanka miala @ przez 3 miesiace ciazy.
MagdaM33
jeszcze nie odpisali czekam. ale krwawienie jest miesiączkowe. już nie mam nadziei. nie chce mi się też wierzyć, że jest taka możliwość, że to jeden zarodek zakrwawił a drugi pozostał.
zadzwoniłam do kliniki. rozmawiałam z pielęgniarką, przeprowadziła wywiad, napisała informację do lekarza i powiedziała że skontaktują się ze mną albo ona albo lekarz.
zadzwoniłam do kliniki. rozmawiałam z pielęgniarką, przeprowadziła wywiad, napisała informację do lekarza i powiedziała że skontaktują się ze mną albo ona albo lekarz.
Ostatnia edycja:
enni
Magda poczekaj jeszcze czy @ sie dobrze rozkręci, może to jednorazowe, no chyba że krwawisz już na maxa:-( ciekawe co Ci lekarz powie....
MagdaM33
dzwonili z kliniki. dr powiedział, że mam brać leki zgodnie z zaleceniem, jechać na wyniki w sobotę, a jeśli się krwawienie nasili to dzwonić znowu.
tak więc będę postępowała jak powiedział, ale nadziei już nie mam. czuję się dokładnie okresowo:-
-(
tak więc będę postępowała jak powiedział, ale nadziei już nie mam. czuję się dokładnie okresowo:-
enni
Ale widocznie lekarz jeszcze ma nadzieję skoro kazał brać Ci leki, także może jeszcze nic straconego. W innej sytuacji na pewno kazałby Ci odstawić leki i nie robić bety
hej!!!
Magda,trzymam kciuki,i mam nadzieję,ze wszystko będzie dobrze!!a termin @ kiedy niby masz??!!moze to faktycznie nie okres??!!tylko jakies plamienie,krwawienie itd!!Głowa do góry!!rób to co lekarz zalecił!!
U mnie @ rozkręciłą sie dziś na maxa:-(,brzuch boli,"lecie ze mnie,,że hej"..więc złudzeń nie mam...pierwsza iui...to już historia niestety:-
-
-(,ryczeć mi sie chce.....zadzwoniłam dziś do dr.który będzie mi robuił hsg,powiedział,żebym zadzwoniła jak @ będzie sie kończyć,to wtedy zapisze mnie na hsg......,a potem z wynikiem do kliniki pojedziemy.....
Dziś wolne miałam...własnie wróciłam z pogrzebu -zmarła mama mojej bardzo dobrej przyjaciółki:-(,chorował dośc długo na raka....smutne to wszystko....:-(
Magda,trzymam kciuki,i mam nadzieję,ze wszystko będzie dobrze!!a termin @ kiedy niby masz??!!moze to faktycznie nie okres??!!tylko jakies plamienie,krwawienie itd!!Głowa do góry!!rób to co lekarz zalecił!!
U mnie @ rozkręciłą sie dziś na maxa:-(,brzuch boli,"lecie ze mnie,,że hej"..więc złudzeń nie mam...pierwsza iui...to już historia niestety:-
Dziś wolne miałam...własnie wróciłam z pogrzebu -zmarła mama mojej bardzo dobrej przyjaciółki:-(,chorował dośc długo na raka....smutne to wszystko....:-(
kasik36
MagdaM skoro lekarz kazał brać leki to jeszcze nie wszystko stracone, myśl pozytywnie a przynajmniej postaraj się.
Kasica przykro mi z powodu śmierci mamy przyjaciółki, takie rzeczy są bardzo przygnębiające, dopiero wówczas dociera do nas co jest w życiu ważne a my często pierdołami się zamartwiamy :-(
Kasica przykro mi z powodu śmierci mamy przyjaciółki, takie rzeczy są bardzo przygnębiające, dopiero wówczas dociera do nas co jest w życiu ważne a my często pierdołami się zamartwiamy :-(
reklama
smerfeta
Hej!
MagdaM mam nadzieję, że to był tylko jakiś krwiak, że plamienie zaraz ustanie i chociaż jedna kropeczka zostanie z Wami! Tule mocno i trzymam kciuki!!!
Kasica przykro mi z powodu śmierci bliskiej osoby
Zaraz wychodzimy do rodziców bo potrzebują naszej porady a potem mam wizytę u gina - właśnie miałam tel z kliniki - wizyta przełożona na godz 18. Mam nadzieję, że dr nie będzie na mnie furczał
MagdaM mam nadzieję, że to był tylko jakiś krwiak, że plamienie zaraz ustanie i chociaż jedna kropeczka zostanie z Wami! Tule mocno i trzymam kciuki!!!
Kasica przykro mi z powodu śmierci bliskiej osoby
Zaraz wychodzimy do rodziców bo potrzebują naszej porady a potem mam wizytę u gina - właśnie miałam tel z kliniki - wizyta przełożona na godz 18. Mam nadzieję, że dr nie będzie na mnie furczał

Podziel się: