reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
jeszcze nie odpisali czekam. ale krwawienie jest miesiączkowe. już nie mam nadziei. nie chce mi się też wierzyć, że jest taka możliwość, że to jeden zarodek zakrwawił a drugi pozostał.

zadzwoniłam do kliniki. rozmawiałam z pielęgniarką, przeprowadziła wywiad, napisała informację do lekarza i powiedziała że skontaktują się ze mną albo ona albo lekarz.

Ostatnia edycja:
dzwonili z kliniki. dr powiedział, że mam brać leki zgodnie z zaleceniem, jechać na wyniki w sobotę, a jeśli się krwawienie nasili to dzwonić znowu.

tak więc będę postępowała jak powiedział, ale nadziei już nie mam. czuję się dokładnie okresowo:-:)-(

hej!!!
Magda,trzymam kciuki,i mam nadzieję,ze wszystko będzie dobrze!!a termin @ kiedy niby masz??!!moze to faktycznie nie okres??!!tylko jakies plamienie,krwawienie itd!!Głowa do góry!!rób to co lekarz zalecił!!
U mnie @ rozkręciłą sie dziś na maxa:-(,brzuch boli,"lecie ze mnie,,że hej"..więc złudzeń nie mam...pierwsza iui...to już historia niestety:-:)-:)-(,ryczeć mi sie chce.....zadzwoniłam dziś do dr.który będzie mi robuił hsg,powiedział,żebym zadzwoniła jak @ będzie sie kończyć,to wtedy zapisze mnie na hsg......,a potem z wynikiem do kliniki pojedziemy.....
Dziś wolne miałam...własnie wróciłam z pogrzebu -zmarła mama mojej bardzo dobrej przyjaciółki:-(,chorował dośc długo na raka....smutne to wszystko....:-(

MagdaM skoro lekarz kazał brać leki to jeszcze nie wszystko stracone, myśl pozytywnie a przynajmniej postaraj się.

Kasica przykro mi z powodu śmierci mamy przyjaciółki, takie rzeczy są bardzo przygnębiające, dopiero wówczas dociera do nas co jest w życiu ważne a my często pierdołami się zamartwiamy :-(

reklama
Hej!
MagdaM mam nadzieję, że to był tylko jakiś krwiak, że plamienie zaraz ustanie i chociaż jedna kropeczka zostanie z Wami! Tule mocno i trzymam kciuki!!!
Kasica przykro mi z powodu śmierci bliskiej osoby

Zaraz wychodzimy do rodziców bo potrzebują naszej porady a potem mam wizytę u gina - właśnie miałam tel z kliniki - wizyta przełożona na godz 18. Mam nadzieję, że dr nie będzie na mnie furczał :confused2:

Do góry