reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczynki

Kikifish - Super że zarodeczki są już z Tobą. Będzie wszystko dobrze , tak jak wcześniej pisałam trzymam wszystkie kciuki za Ciebie:-). A co do relanium to dla mnie super sprawa po transferze:tak:
Z tymi suplementami to już głupia jestem kiedy odstawić a kiedy nie.

Sylwia - Ale szybko ta Twoja ciąża zleciała. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Jak już będziecie w domu i będziesz na siłach to zdaj nam relacje :-)

Asita - Pewnie lekarz jeszcze zwiększy Ci dawkę bromergonu. Ach zawsze coś ...

Bzibziok - Gratuluję , na kolejnej wizycie to już serduszko usłyszysz. Super

majka - Tobie również gratuluję serduszka.

Olusia - U mnie nic nowego stara bida:-D. Obżeram się antybiotykami póki co. Wizyta dopiero 27 to może już coś więcej się dowiem kiedy mogę zacząć.
A Ty już wyzdrowiałaś?

Zula - Gdzie Ty się podziewasz , ja coś czuję że Ty już na te wakacje się wybrałaś:confused:

MARZEC:

7: Uda sie - II podglądanko
7: Mammoni - udany transfer
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
10: solostar29 - wysoka beta
11: lenkabar - drugie spotkanie z dzidzią
11: Uda sie - pierwsze podglądanko
11: Mammoni - punkcja
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17/18: kikifish87 - wysoka beta
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18: Esiek - wysoka beta
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

Dzien dobry wszytskim, widzę ze dziś spokojnie się zapowiada na forum, zadnych betek, transferów. Mam do Was pytanie czy orientujecie się gdzie można zrobić badania genetyczne na NFZ i ile mniej więcej czeka się na wizytę, Jestem z Wrocławia, ale ostatnio sie dowiadywalam to wizyta na NFZ na marzec 2015 :szok:. Wchodzi u mnie w grę Poznań, Łódź, Katowice. Niby lekarz nie kazał mi robić tych badań ale chce być pewna przed 2 in vitro że zrobilam wszystko by bylo dobrze :zawstydzona/y:...

cześć dziewczyny. Mam do oddania całe opakowanie relanium , 20 tabletek utrogestanu 100 mg i prawie 2 opakowania estrofemu więc jak ktoś potrzebuje to dajcie znać .

Hmmm zjednej strony ja bym bardzo chciala relaniu, a drugiej lekarz mi powiedział że u nich tego sie nie praktykuje :-(. Hmmm a może by tak bez jego zgody brac po transferze? Tu wiekszość dziewczyn bierze przeciez...

cześć dziewczyny. Mam do oddania całe opakowanie relanium , 20 tabletek utrogestanu 100 mg i prawie 2 opakowania estrofemu więc jak ktoś potrzebuje to dajcie znać .
A tak skromnie zapytam czy wyslalabys mi relanium? Ile musialabym Ci zapłacic? Chyba wezmę bez zgody lekarza i poprostu mu sie nie przyznam do tego :dry:.Pozdrawiam

Cześć dziewczyny, ja wczoraj powtórzyłam bete i wzrosła do 245,6 ze 105, więc chyba dobrze. W poniedziałek idę na USG, od wczoraj nie boli mnie podbrzusze i zaczynam panikować, ale tak chyba ma większość z nas:tak:

reklama
Do góry