reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Esiek to może gdzieś na korytarzu się minęłyśmy:)
majka super, fajnie tak usłyszeć serduszko prawda nie źle sobie bije:)
Bzibziok 10 mm to kawał dzidziusia z niego a na co ten zastrzyk?

olusia mój emek też ma dziś urodzinki, my świętujemy ale picolo:) od wczoraj bo wczoraj syn miał urodziny.

reklama
kiki – z całych sił zaciskam kciuki, żeby bąbelki z Tobą zostały. Następnym razem spotykamy się w gronie 4 staraczki i 1 ciężarówka :-) Kiedy testujesz??

Esiek – życzę Ci, aby kropek został z Tobą na całe 8 m-cy :tak:

Bzibziok - gratuluje 10 mm szczęścia :-)

majka201 – gratuluje serduszka :-)

MARZEC:

7: Uda sie - II podglądanko
7: Mammoni - udany transfer
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
10: solostar29 - wysoka beta
11: Bzibziok - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: lenkabar - drugie spotkanie z dzidzią
11: Uda sie - pierwsze podglądanko
11: Mammoni - punkcja
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18: Esiek - wysoka beta
19: Bzibziok - USG serduszkowe
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna

lenkabar dzięki za opisanie swojego przypadku, tylko że wspominalam że mnie trudno jest stymulować teraz do iui też jestem na zastrzykach i szału nie ma 150 j. Ostatnim razem i 2 sredniaki i 1 mały nigdy nie udało mi się wyhodować większych niż 18 mm pecholi

Kara przepraszam Cię najmocniej, tak to jest jak człowiek chce nadrobić wszystkie posty i połowa umyka.. konsensus moich wypocin jest taki, żebyśmy nie dały sobie wmówić, ze nasze jajeczka są jakieś gorsze, wadliwe itd. Także Twoje 3, a przy stymulce do IVF na pewno więcej jak najbardziej mogą być piękne i pełnowartościowe, a z nich świetnej klasy zarodki :) choć z całego serducha życzę, żeby IUI się udało i nie było już potrzeby IVF :-)

lilia oh kochana co ja bym dala zeby twoje slowa sie sprawdzily:-D co do testowania to szczerze nie wiem.
Tak jak juz pisalam Esiek to ostatnio zrobilam bete w 10 dpt a teraz nie wiem czy tez zrobie w 10 czy wytrzymie dluzej? kto to wie:-Dmyslalam miedzy 17 a 18.03 to bedzie 12-13 dpt wiec sie okaze:-D
Kurcze nie wiem jak to jest mozliwe ale przespalam pol dnia a teraz dalej chce mi sie spac:tak:

reklama
kikifish87 aha czyli bierzesz jedna tabletke dziennie wieczorem... bo tu dziewczyny pisaly ze bralu 2x 1..... :tak: he he na pewno sie nie uzaleznisz... a do kiedy bierzesz ten lek ?

Do góry