reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam Dziewczyny

Właśnie wróciłam do domu po transferze , wrażenia nie zapomniane , dostaliśmy zdjęcie naszej 4 dobowej komórki i zdjęcie z usg jak juz jest w macicy . Normalnie cudo :-D 18 zobaczymy czy się udało czy nie , a póki co jestem na L4 . Pozdrowiena dla Was :-)

reklama
Dove28 to teraz trzymam kciuki by kropek zostal z toba na 9 miesiacy....:-) wzielas l4 na 2 tyg?

Jo.M. he he tak myslisz ze Zula juz zdazy zorganizowac 2 wyjazd? hmm nio ja wstepnie planowalam weekend majowy:tak: ale zobaczymy jak to bedzie... a dlugii urlop to mam wrzesien... a oklady z nagiego ciala to czynia cuda... he he

Dove28 to teraz trzymam kciuki by kropek zostal z toba na 9 miesiacy....:-) wzielas l4 na 2 tyg?

Jo.M. he he tak myslisz ze Zula juz zdazy zorganizowac 2 wyjazd? hmm nio ja wstepnie planowalam weekend majowy:tak: ale zobaczymy jak to bedzie... a dlugii urlop to mam wrzesien... a oklady z nagiego ciala to czynia cuda... he he

Olusia7982 tak w sumie to dostałam L4 od tego poniedzialku , i dzieki Bogu trochę sie odstresuje od pracy .
Esiek ,majka201 dzięki , mam nadzieję ze bedzie ok i w koncu kazda z nas sie doczeka :-D

majka201 sliczny suwaczek... :-)

Dove28 ale pamietaj zyj normalnie... :tak:ale powiem ze bedzie sie tobie dluzyc troszke ... bo jednak w domku to sobie polezysz, w pracy szybciej czas mija... mi sie akurat tak zlozylo ze mialam wolne w pracy po transferze wiec ok.. ale potem poszlam do pracy zeby nie myslec, i zeby czas szybciej minal.. oczywiscie oszczedzalam sie jak moglam... :tak:

Olusia wiem własnie nie zamierzam leżej cale 2 tygodnie i pachnieć nie potrafie tak . Tylko że moj mąż fizia dosatał i stwierdził ze on bedzie wszystko robił . A tak naprawde co ma byc to bedzie. Na szczescie mam tu duzo rodziny wiec bede odwiedzac po kolei wszystkich:-D

Bzibziok dziękuję bardzo Kochana :-D

reklama
Olusia wiem własnie nie zamierzam leżej cale 2 tygodnie i pachnieć nie potrafie tak . Tylko że moj mąż fizia dosatał i stwierdził ze on bedzie wszystko robił . A tak naprawde co ma byc to bedzie. Na szczescie mam tu duzo rodziny wiec bede odwiedzac po kolei wszystkich:-D

Bzibziok dziękuję bardzo Kochana :-D

Esiek czy Ty tez bierzesz cyklogest 2 razy dziennie do pochwowo ?

Do góry