Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale zobaczymy jak to bedzie... a dlugii urlop to mam wrzesien... a oklady z nagiego ciala to czynia cuda... he heDove28 to teraz trzymam kciuki by kropek zostal z toba na 9 miesiacy....:-) wzielas l4 na 2 tyg?
Jo.M. he he tak myslisz ze Zula juz zdazy zorganizowac 2 wyjazd? hmm nio ja wstepnie planowalam weekend majowyale zobaczymy jak to bedzie... a dlugii urlop to mam wrzesien... a oklady z nagiego ciala to czynia cuda... he he

ale powiem ze bedzie sie tobie dluzyc troszke ... bo jednak w domku to sobie polezysz, w pracy szybciej czas mija... mi sie akurat tak zlozylo ze mialam wolne w pracy po transferze wiec ok.. ale potem poszlam do pracy zeby nie myslec, i zeby czas szybciej minal.. oczywiscie oszczedzalam sie jak moglam... 

Olusia wiem własnie nie zamierzam leżej cale 2 tygodnie i pachnieć nie potrafie tak . Tylko że moj mąż fizia dosatał i stwierdził ze on bedzie wszystko robił . A tak naprawde co ma byc to bedzie. Na szczescie mam tu duzo rodziny wiec bede odwiedzac po kolei wszystkich
Bzibziok dziękuję bardzo Kochana![]()