• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2022

Aaaa ja juz wiele zapomniałam, miałam was zapytać. Dzien owulacji jeśli zarodek jest 5dniowy liczy sie jako zero czy jeden. Aby obliczyc dzien transferu?
LuuLaa jak dobrze, ze operacja udana i możesz próbować dalej. Oby ten kwiecień był dla Was w końcu szczęśliwy.
Tak bardzo od samego początku trzymam za Was kciuki ❣️🤞
Co do pytania, to nie pomogę, gdyż mialam oba transfery na cylku sztuczny. Więc tam sie liczyło ilość pełnych dni na progesteronie ale mysle, ze dzień owulacji bedzie dniem 0.

reklama
Hej. Aktualizacja. Byłam w klinice na usg przed transferem. No i niestety znowu pod górkę. W 7 dc endometrium jest za grube. Dostałam orgametril na 10 dni. Po odstawieniu mam dostać okres i po okresie zaś na usg. Jestem już tym cholernie zmęczona. Ciągłe kłody pod nogi. Nie mam więc wyjścia muszę wracać do pracy. No i może w maju transfer. 😶

Hej. Aktualizacja. Byłam w klinice na usg przed transferem. No i niestety znowu pod górkę. W 7 dc endometrium jest za grube. Dostałam orgametril na 10 dni. Po odstawieniu mam dostać okres i po okresie zaś na usg. Jestem już tym cholernie zmęczona. Ciągłe kłody pod nogi. Nie mam więc wyjścia muszę wracać do pracy. No i może w maju transfer. 😶
Maj to piękny miesiąc na transfer 🙂 trzymamy kciuki ❤️

Co sie odwlecze... ten transfer bedzie piękny, wyczekany wiec musi byc idealny🥹
Trzymam dalej kciuki LuuLaa 🤍

To ja się zaktualizuję, że od soboty jestem rozpakowana 🥰🩵
Synuś i ja czujemy sie dobrze, starszy brat zachwycony, tata dumny, wszytko w najlepszym porzadku ❣️
Jutro zapewne wyjdziemy do domku i zaczniemy nowy rozdział w naszej rodzinie🙊
A kto wie, moze za jakiś czas wrócimy po nasz ostatni zarodek i trzrcie dziecię😅

Synuś i ja czujemy sie dobrze, starszy brat zachwycony, tata dumny, wszytko w najlepszym porzadku ❣️
A kto wie, moze za jakiś czas wrócimy po nasz ostatni zarodek i trzrcie dziecię😅
Cudowne wieści. Moje gratulacje niech zdrowo rośnie!! 💖

reklama
Cudownie 💝 niech rośnie zdrowo ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry