reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej laseczki
ledwo żyję, staram się nie przemęczać ale i tak się zmęczyłam tym remontem :eek: najgorsze za nami teraz już tylko pierdoły i sprzątanie, słodzenie w każdym zdaniu się skończyło więc uff nikt mi chłopa nie podmienił i wszystko wróciło do normy ;-):rofl2:
tylko plecy go bolą, narzeka, jęczy ale wszystko dźwiga sam :tak:
a jak już kładziemy się spać to jak dwóch emerytów stękamy ała ała jedno przez drugie :-D

trochę się ciasno zrobiło ale jakoś damy radę

mamartusia PIĘKNY tattoo :tak: ślicznie zrobiony i jaki głęboki i osobisty, cudny aż łezka się zakręciła w moim oku
marta78 witaj i czekamy na wieści o wyraźnych kreskach :tak:
dorota hmmmm dziwna ta wizyta :baffled: ale tak jak mówisz ważne że ok i że mała urosła
mamcia a w którym miejscu chcesz ten implant i jaki? rogi diabełka? ;-)
mama290 hahahahaha kapitalne określenie "motyl usiadł na dupie" hahahaha dobre :-D:-D:-D
moja córka już nie może się doczekać kiedy pofarbuje sobie włosy :eek: ale dzieci, fajki i alkohol to tez nigdy w życiu :tak::-D
życie pokaże ;-)
doris to życzę Ci dużo wolnych chwil na czytanie :tak:
liza zdrówka

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie mamuśki :-)
Pewnie niewiele z Was mnie pamięta ale zaczęłam pisać na Waszym wątku w lipcu zeszłego roku kiedy to zapragneliśmy trzeciego maluszka ( tzn. ja zapragnęłam , mąż sie dostosował;-) ), niestety starania trwały wieki ale dziś zrobiłam teściora i jest bladzioch :-) aaaaaaaaaaa ale mam teraz stresa ;-) Pozdrawiam Was serdecznie, pozwólcie ze ochłone i powracam do Was na dobre :-)

Witamy i zapraszamy i życzę aby krechy wkrótce były ciemne i grube :-). Spokojnej ciazy .

Martika bardzo dobrze to porownalas ,normalnie po tej akcji olalabym tego lekarza ,ale w tej ciazy mam pecha do lekarzy a pozatym musiałabym jeździć z czestochowy do bytomia ,a ten lekarz zapewnia mi to co lekarz w bytomiu ,więc póki co to zostane przy nim . Dokładnie też tak myślę ,ze najważniejsze ze Lili ma sie dobrze ,że urosła ,ze serce ok, łożysko ok, aha i lili ułożona już główką w dol :-), ale i tak nam nic to nie daje bo ja cc :-(.

Dziś oliwka w domu bo na 10.40 okulista z oliwka, po 14 zdaje klucze ,wcześniej jeszcze tam posprzątać bo do dziś nie miałam kiedy tego zrobić .

Miłego dnia .

hej kochane

ja w tym tyg mam zawirowanie, w poniedzialek zdecydowanlam sie i poszlam na szczepienie i lekarka go nie zaszczepila, bo nie podobaja jej sie oczy malego tzn jakis efekt zachodzącego slona,dzis na szybko lecimy do neurologa:/ i do tego w poniedzialek wyjeżdzałam z lekcji i jak przywaliłam w brame to rozwalilam sobie samochód i musimy kupić nowy ,bo ten juz do niczego sie nie nadaje:/ i kolosalny wydatek przed nami
takze wpadam tylko na chwile napisac ,że żyje.trzymajcie dzis kciuki za wizyte małego plizzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam ponury ranek buu moi daja mi popalic w nocy dra sie na pol okolicy gorne jedynki im wychodza mleko pija co trzy godziny I wszytsko ma byc na juz a najlepiej na wczoraj jeszcze do tego wszytskiego moj specjalista (czyt maz) zmienil akumulator w samochodzie I cos pokicia I alarm wyje co rusz chyba w nocy ze trzy razy sie wlaczyl oszzz czekam na drzemke dzieci I ide w kimono bo chyba sobie zaplikuje kofeine dozylnie :szok:jeszcze na to wszytsko musze odebrac dzieci ze szkoly jakis czas temy wyslalm papiery o zmiane szkoly dla corki bo jedna mam pod nosem a ja 30 minut jezdze mam nadzieje ze ja przniosa

Mama wspolczuje nocki, lec sie drzemnac poki mozesz.
Ania to juz macie z glowy remont. Kolczyk myslalam z boku na policzku, taka mala kuleczke. W karku tez mi sie widzi kolczyk.
Marta to ladnie przywalilas autem :/.
Dorota usg sie nie martw, napewno jest wszystko ok.
Happymama gdzie jestes? Jak u Was?
Karolina jak dziewczynki?
Stefaa jak zab?

mamartusia tatuaz piekny

mamcia jaki słodziak kochanuy

dosri też znam ten blog

dorota no wizyta rzeczywiscie dziwna, najwazniejsze ze z lili wszytsko ok

marta 78 witaj i gratulacje, nudnej i spokojnej ciazy zycze

ania super ze remont ma sie juz ku koncowi

marta trzymam kciuki za kacperka

mama290 przebij piatke, mamy podobnie z pobudkami

miłego dnia

witam się i ja,

Mamcia - śliczne zdjęcia. cudne.:tak:

Marta - trzymam kciuki za wizytę Kacperka, nie martw się na zapas póki nic nie wiadomo.
Lepiej że lekarka zwróciła uwagę, niż olała sprawę, poprostu zaszczepiła i się nie przejmowała.

Aniu - uśmiałam się z twoich "dwóch emerytów". :-D

reklama
Ania dobrze, ze juz po remoncie i zostaly jak to okreslilas *******ki i sprzatanie. Nie przemeczaj sie za bardzo. Jej juz niedlugo bedziesz mogla sie rozdwajac :tak:
Dorota udanej wizyty z Oliwka u okulisty i wiesz posparzaj ale tak by bylo ;-) perfekcyjna pani nie wpadnie na kontrole ;-)
Marta kciuki a wizyte &&&&&&&&&&&&&
mama to mialas noc , mam nadzieje, ze znajdziesz chwile by zmruzyc oko, oby zabki szybko wyszly i kciuki za zmiane szkoly

Do góry