Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja też bym chciała poznać płeć, jutro mam wizytę , więc bardzo na to liczę, chociaż wiem, ze to dopiero 16 tydzień, i ciężko może być
Ja mam o tyle dobrze, że jeśli będzie dziewczynka to ciuchy mam u bratowej, bo wszystko po mojej małej lądowało u niej, a teraz z powrotem trafi do mnie he he, a ma pół strychu więc nie wiem jak ja to zrobię
a jeśli będzie chłopiec, to od męża brata będziemy mieli ciuszki;-) chociaż sama pewnie i tak coś dokupię;-)
próbowałam ją budzić, ale ona nie reaguje , albo mówi, ze nie chce
próbowałam podkłady na noc, żeby czułą, że ma mokro, ale jak się zesikała to i podkład był przemoczony a z nim łóżko 
Jeszcze jedno, miałam już wcześniej pytać, ale zapomniałam. Moja córeczka skończyła w Marcu 4 latka, ale dalej jestem zmuszona zakładać jej pampersa na noc, bo siusiapróbowałam ją budzić, ale ona nie reaguje , albo mówi, ze nie chce
próbowałam podkłady na noc, żeby czułą, że ma mokro, ale jak się zesikała to i podkład był przemoczony a z nim łóżko
![]()
). Za tydzień mam następną wizytę, ale pewnie jeszcze nie będzie widać. Wcześniej czy później i tak się dowiem