ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Asmi ja jeszcze w 26dc miałam plamienia brązowe a w 28dc ( 2-3dni przed@) wyszedł pozytywny teścik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poczekaj jeszcze te pare dni,bo po co masz sie stresowac w razie negatywnego wyniku (bo za wczesnie) ale mysle ze jak sie wsluchasz w siebie to bedziesz wiedziala...to takie dziwne,...Ja mam dzisiaj 25 dc dlatego chciałam poczekać do piątku bądź soboty. Dłużej chyba nie wytrzymam. Ja z testów mam pink test i jakiś alpha med. Innych nie mieli w aptece, w której byłam. Ale quixxa muszę sobie jeszcze zakupić bo miałam go przy poprzednich ciążach.
Masz rację. Pocieszam się faktem, że jutro już środa, więc do piątku nie daleko. Ale jestem strasznie niecierpliwa. Nawet nie chciałam Wam o tym wszystkim pisać, bo bałam się, że nic z tego nie wyjdzie. No nic muszę czekać i czymś głowę zająć bo zwariuje przez to oczekiwanie.