reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hey :) dziewczyny mam do Was pytanie...

Czy to mozliwe zeby tak szybko brzuch wychodzil bo jakos mi sie wierzyc nie chce...jestem 6t1d wedle ostatniej @...biore caly czas encorton az do 8tc i zastrzyki z clexane chyba do 12tc i nie wiem czy przypadkiem po tym tak nie puchne bo jakos by mi brzuch ciazowy az tak szybko nie wychodzil, co? Ciasno az mi w spodniach....

reklama
Hope: ja mam brzuch ciazowy w obu ciazach od poczatku. W 10 tygodniu juz w obu razach musialam nosic spodnie ciazowe. Podobno jesli jest sie szczuplym brzuch szybciej widac choc do konca bie wiem czy to jest przyczyna

Hope ja nadal się mieszcze w wszystkie normalne ciuchy ale bardzo szybko zaczęło mnie wszystko cisnąc i w większości mało rozciągliwych spodni jest mi niewygodnie. Brzuch tez wydaje mi się trochę opuchnięty. Na szczęście przed nami lato więc bez problemu będzie można wcisnąć sie w coś wygodnego :happy2:

Pyscej, maja - mocno trzymam za wad kciuki.
Hope - mi sie tez wydaje mozliwe. Ja mialam dlugo nic a od paru dni mam taki ze hoho, z dnia na dzien wylazl sobie. Takze widocznie twoj juz sie nie mogl doczekac.
Milego dnia, u mnie leje :(

Olusia7982, kasik36 – dziewczyny ja Was absolutnie nie chce straszyć tylko mówię jak jest w mojej klinice :-)

majka201 – zaciskam kciuki za Twoje dzisiejsze spotkanie z dzidzią. Czekam na relacje.

Asita – wiem, że ten okres oczekiwania na betę nie jest fajny, ale postaraj się wytrzymać jeszcze troszkę. Musisz wierzyć w Swoje kropki.

Anulla28 – też doczekasz Swojego brzuszka ciążowego, musisz w to wierzyć :tak:

Majka już jesteś zapewne na wizycie, kciukasy za cudne widoki :-)

Pyscek za Ciebie dzisiaj mega kciukasy, oby wszystko było ok i żebyś zobaczyła dzisiaj sój CUD :tak::-)

Asita
tak jak piszą dziewczyny może ten dół to dobry znak bo jednak się udało :tak: kciuki zaciśnięte.

U mnie też leje od rana a my się ze znajomymi wybieramy jutro rano na weekend więc muszę oddelegować wszystkie swoje obowiązki :tak:

Hej. Ja juz po. Mam przy sobie 2 blastocysty 2aa. Doktor mowil ze dobre. Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze badania i wizyty.

reklama
Asita, czasami jest ciężko wierzyć i nadchodzą "czarne chmury" nad naszymi myślami, ale musimy się wspierać, żeby nie oszaleć. W końcu kto nas lepiej zrozumie jak nie my same:-)
Lilia, masz rację, trzeba wierzyć, w końcu cuda się zdarzają . Ostatnio śmiałam się do mojego M., że jak nam się uda i urodzi się wreszcie nam dzieciątko, to będzie bardzo przez nas rozpieszczane i wychuchane. Po takich przeprawach i tylu staraniach, to będziemy dmuchać na zimno:-)

Do góry