reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kasik36 u mnie bylo caly czas sloneczko, a teraz chyba sie troszke chmurzy... mam nadzieje ze nie bedzie padac.... :tak:

Lilia mam nadzieje ze bedzie kasa dalej... hmmm.. moj gin powiedzial ze pewnie dlatego mnie tez przeciaga bo nie wiadomo jak z funduszami....

Bziumelka trzymam kciukasy aby pieknie sie dzidziolki zagniezdzily
Pyscek powodzenia jutro, pieknych doznac widokowych i sluchowych zycze. Konieczniej daj znac po wizycie.
Genna 4 dzidziolki to piekna gomadka, powodzonka z calego serducha

MAJKA udanego spotkania z dzidzią :-)
PYSCEK powodzenia na spotkaniu z dzidzią &&&&&&&&&&&&&&
Mnie złapał jakiś dół :-( czuję że się nie udało :-(

MAJ
9: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
9: Pyscek - pierwsze spotkanie z dzidzią

12: kasik36 - wizyta u immunologa
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
14: Asita - wysoka beta
14: Tola32 - wizyta
16: Bziumelka - wysoka beta
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią

Asita, nie denerwuj swojego kropka, daj mu szanse. Nie jest łatwo myśleć cały czas pozytywnie, bo mnie też nachodzą takie myśli jak czekam na betę, ale zajmij się czymś żebyś nie myślała i spokojnie czekała do bety. Nie przyciągaj myśli negatywnych. Trzymam kciuki za Twoją betę, chociaż jeszcze troszkę do niej zostało. Myśl pozytywnie:-)

dziewczyny udanych spotkań z waszymi pociechami:-)

Pyscek trzymam za Ciebie kciuki oby Twoja kolej ntuicja Cię nie zawiodła; ) o której masz wizyte?
Ja mam o 11.30 jak wrócę to zdam relacje ;)
Pieknego dnia wszystkim
Asita ja przed beta miałam mega dola a jak widać to był dobry znak ;)

Majka, Pyscek udanego sootkania z maluchami, czekamy na relację :-)
Asita nie trać wiary, wiem że jest ciężko ale w końcu nadejdzie ten moment, zobaczysz :tak:

Ostatnia edycja:
Pyscek za serduszko i piekne widoki na usg :-):-):-)

Genna super wynik &&&&& za maluchy

Majka zazdroszcze kolejnego spotkania z malenstwem....moje dopiero za 2tyg....powodzenia na wizycie...

reklama
Asita ja dwa dni przed zrobieniem testu tez plakalam, dokladnie w lany poniedzialek ze pewnie sie nie udalo bo nic nie czuje itd...nie mialam zadnych objawow wskazujacych ciaze a jednak sie udalo...w sumie do dzisiaj nie mam zadnych objawow procz troszke bolacych i nabrzmialych piersi i sennosci i to by bylo na tyle :-):-):-)

Do góry