Witam dziewczyny!
A ja zamiast pracować, to was podczytuję
Misia – w głowie się nie mieści historia z tą lekarką. Masakra jakaś. Idź faktycznie do innego lekarza i nie odpuszczaj. Jejku, co za ludzie pracują w tej służbie zdrowia. Ehh, aż się zdenerwowałam….
Abby – jeśli chodzi o rozstępy, to czytałam i tak mi się tez wydaje, że jeśli mają być to będą. Ja stosowałam w poprzedniej ciąży krem od 6-7 mc ciąży (chyba Pharmaceris). Ja rozstępów nie miałam i dla BHP w tej ciąży tez będę używała kremu.
Agrafka – trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Ja też pewnego dnia ( 9 tc) miałam śluz zabarwiony na różowo. Bardzo się wystraszyłam. Ale tylko raz się pojawił a później był biały. Byłam już po tym na wizycie i wszystko było ok. Także głowa do góry.
Kaha – ja mierzyłam temp. przed ciążą. Jak zrobiłam test to przestałam. Właśnie po to by się nie denerwować. Ale jak jesteś przeziębiona to temp. może być niższa ze względu na osłabienie (jeśli nie masz gorączki).
Co do jedzenia – mam smaka żeby zrobić na obiad jakieś naleśniki z dobrym farszem. Macie jakiś pomysł? Np. pieczarki, ser żółty i coś jeszcze? Albo podobne, nie na słodko.
Musze zajrzeć na wasze przepisy. U mnie z gotowaniem lipa. Nigdy nie byłam w tym dobra i mam mało pomysłów. Nie umiem też kombinować i wymyślać smaków i nowych potraw