reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej. My właśnie wróciliśmy z dnia matki z przedszkola. Bardzo fajnie panie wszystko wymyśliły.

nieobecna, głowa do góry. Ja też ciągle myślę, że coś się złego stanie. Najpierw piersi mi zwiotczały - strach, później dziecka na USG nie było widać - panika. Ostatnio gin mi powiedziała, że widzi dzidzię...nie możemy się poddawać. Mam cały czas pietra, że będzie coś nie tak, ale to do niczego nie prowadzi. Teraz biorę luteinę i duphaston więc do końca nie wiem czy objawy są ciążowe czy po lekach.

Sama nie wiem czy po antybiotyku czy od ciąży, ale co coś zjem to mi niedobrze. :baffled: Nawet moje kochane pistacje mi zaszkodziły dzisiaj...

Nulini, jeżeli dziecko urodziło się po 31.12.2012 to wymagane jest zaświadczenie z US o dochodach za rok poprzedni.
Doggi jak dobrze, że nie tylko my jesteśmy takim specyficznym małżeństwem hehe.

Jezuuuuuuu jak mi niedobrzeeeee!!!!!

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

A mi się zrobiło niedobrze rąk ekstremalnie jsk zjadłam dziś szpinak który kocham normalnie wkładając do ust i.mi się aż unosiło wszystko :/

Ciekawą rzecz zauważyłam, takvjakby całe sadelko z nóg przeszło na brzuch, nogi mam coraz szczuplejsze, w spodniach luz wszystkich a brzuch wystaje, jak luźnej bluzki bym niebubrala wystaje mi brzuch, co jest tragiczne bo wygląda tak jakbym miała otyłość brzuszną ;( wyglądam jak bocian ;(

bada m., u mnie jest "presja" na chłopca, z resztą ja też chciałam bardzo mieć synka (wiadomo - synuś mamusi :-D), ale córeczki są wspaniałe i dokładnie tak, jak piszesz - chcę dziecko, nieważne jakiej płci, kochać będę całym sercem :-D

Doggi, hehe, ja mam z mężem podobnie, u nas są nietypowe czułości :-D Moja intuicja działała nawet na koleżanki, co któraś zachodziła, to po jakimś czasie im mówiłam, że będzie córa/syn i się sprawdzało :-D

Żelka, wiadoma rzecz, że zdrowie na pierwszym miejscu, ale któż zabroni gdybać i marzyć :-D Z tego Twojego kalkulatora wychodzi mi dziewczynka, ale mnie nawet w tym chińskim się nie sprawdziło, bo pierwszego wróżyło chłopca :-D

Wiecie, na co mam największą ciągotę?
Na chleb z masłem :szok:
Mogłabym żreć bez przerwy...

Nulini to ja mam taką koleżankę czarownice która też jsk tylko się dowie ze ktoś ciąży ona mówi ze będzie chłopiec albo laska i zawsze się sprawdza takiego ma nosa do tych spraw ;) mi mówi ze dziewczynka mam nadzieje ze się nie pomyli ;)

reklama
Do góry