H
Harsharani
Gość
mi sie wydaje ze wlansie kolo 6-7 zaczyna widac, wiec moze 
Melek, a ty moze jestes z Wielkopolski w ogole? Ja jestem z Konina ( jakby co
)
Witam wszystkie nowe dziewczyny, zaraz was dodam do listy
ja sie umowilam do ginki ( bo facetowi sie nie dam dotknac
) na 12.15.
Zobaczymy co sie okaze...mam nadzieje ze nie pusty pecherzyk, bo to by mnie zdolowalo juz chyba bardziej, niz wiadomosc o ciazy na poczatku

Maggi
Super jesli okazaloby sie ze to blizniaki
A ty wolalabys wlasnie dwojke czy pojedynczo ? 
camy, nic sie nie martw. Zobaczysz ze bedzie wszystko ok, nastawienie dziala cuda
Tygrysek, co do ubran. ja najchetniej chodzilabym tylko w takich luznych dresowych spodenkach, bo normalnie czuje ucisk. No wlasnie co tu zrobic. Ciazowe zbyt duze, ale normalne juz nie wpasuja sie... A moze spodnice ? Takie na gumce albo rozciagliwe? Musze nad tym pomyslec...
Tolka, czyzbys tak na meza dzialala?
Melek, a ty moze jestes z Wielkopolski w ogole? Ja jestem z Konina ( jakby co
Witam wszystkie nowe dziewczyny, zaraz was dodam do listy
ja sie umowilam do ginki ( bo facetowi sie nie dam dotknac
Zobaczymy co sie okaze...mam nadzieje ze nie pusty pecherzyk, bo to by mnie zdolowalo juz chyba bardziej, niz wiadomosc o ciazy na poczatku
Maggi
camy, nic sie nie martw. Zobaczysz ze bedzie wszystko ok, nastawienie dziala cuda
Tygrysek, co do ubran. ja najchetniej chodzilabym tylko w takich luznych dresowych spodenkach, bo normalnie czuje ucisk. No wlasnie co tu zrobic. Ciazowe zbyt duze, ale normalne juz nie wpasuja sie... A moze spodnice ? Takie na gumce albo rozciagliwe? Musze nad tym pomyslec...
Tolka, czyzbys tak na meza dzialala?
tylko Ja mam ten plus że nie pracuję
Trochę się boję...ale mam nadzieję że wszystko jest ok.i mam cichą nadzieję że to będzie jeden pęcherzyk