reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam, wszystkie przyszłe mamusie.
Mam nadzieje, ze zostane przyjeta do waszego grona.
byłam dzis na usg i jestem w 4t6d ciązy to z usg wychodzi, a mnie wychodzi 4t2d. ale to najmniejszy problem, bo juz mam ciąze zagrozona. dwa dni temu zaczelam krwawic lekko, troche sie przestraszylam. dostalam duphaston, cyclaminum i rutinoscorbin, troche duzo tych lekow. a tak sie mowi ze kobiety w ciazy maja unikac lekarstw. krwawienie troche sie nasila, ale gin nie potrafila podac przyczyny tego stanu. ogolnie czuje sie dobrze, ale nie bola mnie juz piersi,(gin mowi ze to niedobrze), nie chce mi sie jesc az tak mocno. nie wiem jak to sie skonczy. mam nadzieje ze dotrwam z wami do wresnia
pozdrawiam serdecznie

reklama
Oj! Widzę że nas przybywa...i jeszcze zapewne przybędzie:tak: :tak:
Więc witam nowe mamuśki wrześniówki:tak: :-)

A mnie pobolewa brzuch tak jak Was chociaż o dziwo w pierwszej ciąży tak nie miałam???Piersi nadal bolą ale mam o rozmiar większy nie daję się dotknąć mężowi:tak: A On jeszcze najlepiej "ale masz balony":-D Ja w końcu jutro pójdę do lekarza...i zobaczę małą fasolkę...nie mogę się doczekać...a i zapewne rozpłaczę się jak tylko ją zobaczę:-)

A te dziewczyny które dostały propozycję pracy niech idą chociaż na 3 miesiące i niech się nie przyznawają że są w ciąży.Ja też czekam...może się jeszcze gdzieś załapię do roboty:tak:

Witam, wszystkie przyszłe mamusie.
Mam nadzieje, ze zostane przyjeta do waszego grona.
byłam dzis na usg i jestem w 4t6d ciązy to z usg wychodzi, a mnie wychodzi 4t2d. ale to najmniejszy problem, bo juz mam ciąze zagrozona. dwa dni temu zaczelam krwawic lekko, troche sie przestraszylam. dostalam duphaston, cyclaminum i rutinoscorbin, troche duzo tych lekow. a tak sie mowi ze kobiety w ciazy maja unikac lekarstw. krwawienie troche sie nasila, ale gin nie potrafila podac przyczyny tego stanu. ogolnie czuje sie dobrze, ale nie bola mnie juz piersi,(gin mowi ze to niedobrze), nie chce mi sie jesc az tak mocno. nie wiem jak to sie skonczy. mam nadzieje ze dotrwam z wami do wresnia
pozdrawiam serdecznie

Guska witam Cie nic sie nie denerwuj bo stres to jest najgorsze co moze byc dla Twojej Fasolki badz dobrej mysli, jestem z Toba i strasznie mocno trzymam za was kciuki naprawde mocno, glowa do gory:happy: bedzie dobrze badz tej mysli., Pozdrawiam

Czesc Guska! mysl pozytywnie, mnie tez przestaly bolec piersi i nie wiem co o tym myslec ale sie tym nie przejmuje na pewno wszystko bedzie ok
harsharani - rozumiem jak ci trudno powiedzieć mamie, konserwatywni rodzice to niezły stres, trzymam kciuki żeby to dobrze przyjęli i cieszyli się razem z Tobą.

Dziewczęta muszę się Wam jeszcze z czegoś zwierzyć, poszłam dzisiaj ndo sklepu i oglądałam ubranka dla maluchów, to takie głupie ale nie mogłam się powstrzymać te ciuszki są takie słodkieeeee :tak:
Ależ się rozczuliłam już się nie mogę doczekać...

reklama
ale żeście się dziewczynki rozpisały dzisiaj ale to fajnie ;-)

nio i przybywa Nas coraz więcej
witam nowe wrześniowe mamusie :-) :-) te które maja problemy to niech słuchaja się lekarzy i biorą leki co im przepisali lekarze napewno chcą dla Was dobrze:tak: :tak:

Mnie też piersi nie bolą tak jak przedtem (że nie dałam się dotknąć) ale jakoś się tym nieprzejmuję przecierz nie cały czas tak bywa, teraz Mnie bolą same sutki a Was też bolą sutki ??????

a gdzie się podziewa Agaa 82 ???

Do góry