Czesc dziewczyny
Co do piersi to juz paranoja sie zaczyna robic. Nie moglam sie wczoraj wytrzec recznikiem bo tak mocno sutki mnie bolaly. Ale w ogole co to za bol byl.... Lekko dotykalam ich materialem mieciutkim, a one doslownie reagowaly jakby to bylo ostrze noza.
Co do chorob itp

dziewczyny ktore sa pierwszy raz w ciazy, zobacza ( ja juz sie przekonalam) jak czasami panicznie lekarze reaguja kiedy przychodzi do nich kobieta i mowi ze jest cos nie tak (np wysypka), a pozniej dodaje ze jest na poczatku ciazy

Mna od razu zajeli sie porzadniej
Lulu , uczulenie powinno szybko zejsc . Mam nadzieje ze sie nie bedziez meczyc. A jesli moglabym wybierac pomiedzy mdlosciami a wysypka to chyba bym jednak wysypke wybrala

Inez, ja nie pale wiec nie bede nic radzic. Ale jesli chodzi o inne uzywki, to sobie tez musze tlumaczyc, nic mnie nie odrzuca. No chyba ze to jest ranek

W ogole ja sie martwie bo na swieta mialam miedzynarodowa impreze

I byl alkohol..A przeciez to byl sam poczatek...e tam..nie ma co sie przejmowac...
Pozniej postaram sie znalezc kilka okropnyc linkow z info na temat skutkow palenia w ciazy to moze troszke pomoze
Jutro ide do gina. Jestem ciekawa co tam zastane u siebie w brzuchu.
Rozbieznosc pomiedzy ostatnim usg, a terminem z ostatniej miesiaczki jest dosc duza.
W ogole wieczorami moj brzuszek zaczyna sie robic pekaty i to nie przez czynniki typu wzdecia itp..Wiem , bo znam moj organizm

W ogole taka jakas pekata sie zrobilam wszedzie

A sie rozpisalam

Co do lekow, to ja biore witaminy, ktore mozna brac na poczatku. Zawieraja folik, wiec jest ok. Chyba sie nazywaja Pregnacare. Kupione w anglii. Nie wiem czy dobre czy nie, ale mam sumienie zaspokojone, ze cos biore.
W ogole, nas juz jest tutaj 16

fajnie
a czy Melek sie trzyma? jak bedziesz to napisz cos, bede czekac