reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

mdłosci dla mnie to nowość druga ciaża i całkiem inna, w pierwszej to tylko spałam, ale wtedy niepracowałam a teraz zrywam sie z rańca do pracy mały do przedszkola i potem siedze przed kompem grzebie w papierach i myśle co tu zrobic żeby nikt sie nie zorientował i co tu zjeśc żeby było lepiej

reklama
U mnie się zaczyna.
Najpierw była tylko gula w gardle, a teraz odrzuca mnie na myśl o jakimś jedzeniu :-( A piersi się zrobiły niedotykalskie i coraz większe, a małe nie były od chyba od 7 klasy szkoły podstawowej. Ciekawe co to będzie z nich za kilka miesięcy :confused:

Carioca co się martwisz dużymi piersiami, niektóre sobie specjalnie powiększają a my będziemy miały przyrost naturalny :-)
chociaż moje jakoś ostatnio mniej wrażliwe się zrobiły, na samym początku bolały nawet przy chodzeniu a teraz przeszło
bierzecie jakieś witaminy ciążowe? mi ginka zaproponowała Maternę

Blimka Tobie juz lekarka przepisała witaminy ?? a chodzisz prywatnie czy państwowo ??

Carioca77 i Harsharani Ja też mam problem z biustonoszem chciałam sobie kupić ostatnio na targu ale były drogie :confused: :confused: :confused: :confused: dość że cycorki duże to jeszcze większe się zrobiły

dziewczynki a jak robiłyście badania to robiłyście glukozę ??

POnoc wlasnie trzeba..ostatnio czytalam dyskusje o tym ale nie wiem gdzie..Chyba na staraczkach. ja wiem ze zrobie ;)
ja tylko napisze ze dodalam dziewczyny do listy :)
Dobranoc

reklama
Pozdrowienia dla Wrześniówek 2007 od Wrześniówki 2006:-) Widzę , że Wasz wątek tętni życiem , my też jesteśmy nadal bardzo aktywne pomimo tego , że mamy już nasze maluchy obok siebie:-) Ja miałam termin na 8 września ale urodziłam prawie dwa tygodnie wcześniej , na koniec sierpnia :-D tak to czasem bywa ale na forum pozostałam z Wrześniówkami.Życzę Wam spokojnej ciąży i powodzenia:-)

Do góry