Lilia, no właśnie mam jakieś dziwne upławy, na szczęście żaden smrodek się nie wydobywa, jutro idę do gina to się dowiem co tam znowu się dzieje. Mam nadzieję że przeżyłaś ten dzień radosnych nowin, dałaś radę, niezła szefowa, u mnie oprócz pytań kiedy dziecko to są i komentarze typu ciesz się że nie masz dzieci, masz luz, możesz robić co chcesz i kiedy chcesz itp itd, a mnie krew zalewa i gotuję się w środku.
Tola32, nie dziwię Ci się, mnie już nosi a cierpliwość powoli siada, i tłumaczą sobie, że kijem Wisły nie przeskoczę, ale dupa blada, łeb tępy jak pień.
Kola2, ja miałam 2 laparotomie, pierwsza to wyrostek + pęknięty jajnik, a druga to wycięcie torbieli z jajnika. Jak co to pytaj, już Ci jakiś czas temu pisałam jak już będziesz miała operację nalegaj na zastrzyk przeciw zrostowy.
Zula, cieszę się że się odezwałaś, że czujecie się dobrze, a moje ulubione maluchy mają się dobrze i zdrowo rosną. Odzywaj się częściej bo ja tu o Was myślę.
alternatywa, jak po wizycie ?
Inka, Agulla - co u Was ? trzymam kciuki za maluchy niech się ładnie w mamusie wgryzają. Inka już doczytałam.
mmm, będziesz jeszcze testować jutro ?
Ann84, trzymam kciuki za malucha i za widoki
LIPIEC
30: dorotav - kontrola u gina
30: Ann84 - usg pęcherzykowe
31: Kasik36 - wysoka beta !!
31: Atena74 - podglądanko pęcherzyków
SIERPIEŃ
01: Olusia7982 - wysoka beta !!
04: Olusia7982 - wysoka beta !!
04: gos1512 - wysoka beta !!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką