Witajcie dziewczyny :-)
Juhasek – mam nadzieję, że w końcu utrę im nosa i zajdę w ciąże ;-) Powiem Ci, że ja w dzieciństwie strasznie bałam się pająków, ale z wiekiem to mi trochę przeszło.
Tola – kochana masz córeczkę i trzeba się z tego powodu mega cieszyć. Dziewczyny na forum w większości o ile nie wszystkie walczą tu o swoje pierwsze szczęście. W kwestii czekania powiem Ci, że ja na crio czekałam 10 m-cy, a na drugą stymulację czekam już 7 m-cy. Trzeba się nauczyć cierpliwości w tej całej sytuacji.
Migotka – kciukam za Twoje bąbelki, żeby się ładnie wgryzły.
Olusia – no bo Ty jesteś taka paskuda, wiesz ja ciągle pamiętam ;-) i focha dalej mam, ale już trochę mniejszego :-) I żeby była jasność, ani mi się waż tak zachować jak dowiesz się jaki masz wynik bety!! Kiedy testujesz??
Ostatnio oglądałam "Porodówkę" na tlc mając nadzieję, że może coś przejdzie na mnie
zula - cieszę się przeogromnie, że się odezwałaś, bo strasznie się o Was martwiłam. Maluchy rosną to najważniejsze i widzę, że poczyniliście poważne zmiany mieszkaniowe :-) Trzymam kciuki, żeby reszta spraw jakoś się poukładała.