reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

A probowalyscie VIBRUCOL`u? homeopatyczny i nie tylko na zabki bo ma dzialanie uspokajajaco-usmiezajace. Moja pani od terapii ruchowej mowila ze stosowala i jej znajoma stosuje i ze super dziala bo po nim dziecko otepiale sie robi, nie cierpi i lepiej spi przy zabkowaniu. na ulotce napisane ze mozna stosowac z innymi lekami, nie powoduje skutkow ubocznych i mozna go stosowac kilka razy dziennie. tylko ze drogi bo 20 zl. 12 czopkow.
ja go stosowalam jak po operacji wrocilismy do domu i jak podejrzewalam ze moze jeszcze malej bol dokuczac ale nie chcialam juz dawac paracetamolu. trudno mi powiedziec czy dzialal czy nie w kazdym razie mala spala tak jak po paracetamolu. teraz ma ataki marudzenia i rzuca sie doslownie na moje palce do gryzienia wiec czekam i czekam... Jak znowu wpadnie w swoj stan marudzenia bez powodu to dam jej czopek i zobaczymy czy sie uspokoi. tylko ze ona jest cwana bo jak ja zaczyna bolec to wymusza zeby ja poprzytulac i pohustac i niemal zaraz zasypia i spi a potem wstaje i jest jak nowa :laugh2: A ze zdaza jej sie to o dziwnych godzinach -nie w tych co zawsze spi to podejrzewam ze ja boli poprostu:tak:

reklama
U nas viburcol sprawdził się rewelacyjnie - własnie jak nie mógł zasnąć, jak zęby męczyły, jak popadał już w taką histerię że nie można go było uspokoić to "straszyliśmy czopkiem" ;) i czopek działą momentalnie - też polecam

dzięki dziewczyny, to jutro pędzę do apteki zaopatrzyć się, bo nie mogę patrzeć jak mała sięmnęczyc, ehh

a ja się aż boję zagląać na ten watek i zobaczyć komu wychodzą następne zęby .. a my ciągle w klubie zezzębnych

reklama
No to muszę wypróbować jeszcze raz ten viburcol, podałam raz i jakiś fanfar specjalnych nie było, ale jak tak zachwalacie to muszę zobaczyć jeszcze raz

Do góry