• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
OMG ale dużo jedzenia tutaj serwujecie. Ja jadę na parę dni do Kielc, mojego rodzinnego miasta i tam czekają na mnie 4 babcie (moje i mojego) i rodzice więc będzie co jeść:) A czuję, że już zaczynam się powiększać i to nie tylko w pasie i biuście...

hej dziewczyny :)

U mnie wszystko ok po wizycie ;) Z dzieciaczkiem wszystko ok :)

Założyli mi kartę ciąży.

Sama nie wiem, co myśleć, o tym, że nie dał mi i4 bo stwierdził ze wszystko ok, a ja mu mówie ze źle się czuje, że dużo w pracy dźwigam, że po wysiłku miewam czasami brązowy śluz.... a on, że z dzieckiem wszystko ok i że na tym etapie ciąży nie wypisze mi zwolnienia... :)

Chodzę teraz i sama się wkurzam i mamy spinki z przyszłym Mężem, bo on mówi ze już nie mam iść do innego lekarza,ani nic kombinować, ze to jest Profesor i wie co robi...
Ja się zastanawiam czy nie szukać kogoś innego, z drugiej strony tak skakać z kwiatka na kwiatek? a tu już mam kartę ciąży... no i nie wiem sama :((
( DSC_0068.jpgA to nasz Skarb ;)

Załączniki

• DSC_0068.jpg
    DSC_0068.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 142
hej dziewczyny :)

U mnie wszystko ok po wizycie ;) Z dzieciaczkiem wszystko ok :)

Założyli mi kartę ciąży.

Sama nie wiem, co myśleć, o tym, że nie dał mi i4 bo stwierdził ze wszystko ok, a ja mu mówie ze źle się czuje, że dużo w pracy dźwigam, że po wysiłku miewam czasami brązowy śluz.... a on, że z dzieckiem wszystko ok i że na tym etapie ciąży nie wypisze mi zwolnienia... :)

Chodzę teraz i sama się wkurzam i mamy spinki z przyszłym Mężem, bo on mówi ze już nie mam iść do innego lekarza,ani nic kombinować, ze to jest Profesor i wie co robi...
Ja się zastanawiam czy nie szukać kogoś innego, z drugiej strony tak skakać z kwiatka na kwiatek? a tu już mam kartę ciąży... no i nie wiem sama :((
(Zobacz załącznik 651472A to nasz Skarb ;)

Wiesz jak Ci zależy na zwolnienieniu to bym poszła. Ja powiedziałam ze pracuje fizycznie ciężko i dużo - jako technolog w cukierni i od 6 tyg jestem na l4 . Tracę na kasie bo oczywiście dostaję najniższą teraz krajowa bo to zus płaci ale jestem spokojniesza .

Cześć Dziewczyny. Trochę się nie odzywalam, ale czytałam co u Was. U mnie średnio. Od wtorku mam zabarwiony na brązowo śluz. Byłam u Gina i jest niby ok, nic niepokojacego. Mam jakiś stan zapalny na szyjce, może to przez to. Ale i tak się martwię...
Buziaki dla wszystkich ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry