reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

reklama
Tak, skurcze miałam okropne i ból brzucha jak na okres, nie wspomne o krzyżu i pachwinach. Czekalam grzecznie i stwierdzilam że jak po nospie nie przejdzie to trzeba jechać. Ale przeszło, więc to nie porodowkę :p

Sprite no nie mogę z nim na nudę narzekać:-D

Jeżyk dobrze, że przeszło.
Mnie też ostatnio takie skurcze w nocy łapią, a najlepsze jest to, że zazwyczaj wtedy kiedy w ciągu dnia nic nie robię...

Ostatnia edycja:
Bada nooo ja tez nie moge sie doczekac naszych styczniwoych maluchow
Sis ł ciagle gada zd ona czuje ze urodze 26grudnia :p

Jezyk we wtorek
W pon mam lekarza, ł znow bedzie na szkoleniu a ja nie lubie po nocach jezdzic
Wiec we wtorek sobie wstane rano i pojade
I tak mam strach ze sama musze jechac...

Laydeek mi sie snila cala noc praca. Ł zadzwonil o 9.30 i mnie obudzil. Dzieki bogu. A jego tekst: "[co taka zmeczona?" Wiec powiedzialam ze na nocce w robocie bylamm :p

Mommy jak mozesz wyslij na priv razwm z namiarami na pranie dywanu bo juz zgubilam :p

Alecta hahaha Tymek rzadzi:-D

u mnie szaro buro i ponuro i nic sie nie chce:-(

Gosiane szkoda synka.. musialo mocno bolec...

No skorcze tojuz chyba coraz czestsza przydalosc na naszym forum bedzie.. ja 17.12 bede miala skonczony 37tc i sie moze juz zaczynac..

Agulqa_b nie łapiesz się na grudzień :p 10 styczeń mi do ciebie pasuje :p

Markowa dżoana mnie rozwala leje z niej o jej śmiechu Hahaha co za baba szalona :p

alecta, mam ze śniegiem tak jak Ty- lubiłam póki auta nie miałam :-)

Chciało mi się w nocy siku, ale nie chciało mi się wstać, więc rozbolał mnie brzuch i zaczęło mi się śnić, że rodzę, pobolało w brzuchu, ukucnęłam i wyszła córa taka długaśna, miała 60cm, lekarz powiedział, że za szybko urodziłam i mam urodzić jeszcze za jakąś dziewczynę, któraś chętna? bo dobrze mi poszło :-D

U mnie skurcze bezbolesne ale już mnie to wkurza...co się w łóżku ruszę to brzuch jak kamień. Ja wiem, że to już prawie 34 tydzień, ale jednak wolałabym przeczekać jeszcze. Wybyczyłam się dzisiaj do 9:30. Młody w domu to nie trzeba było wstać. Tyle, że jak mój wstawał przed 5 to nie mogłam spać później. Ale jakoś po godzinie jeszcze przymknęłam oko.

reklama
Doggi mow mi tak :-D
Nie chce w grudniu
Zamierzam wpieprzac wtedy pierogi a nke rodzic :-D
Wolalabym 5 lub 7 ale 10 nie jesy mega odlegly wiec tez moze byc;-)

Goferek jesli bede miala szybki porod to sama rodze, ale jak cos dlugo to dajesz czadu ;-) masz juz wprawe ;-)

Do góry