reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Hej!

Gosiane, oby synkowi szybko przeszło.

Jeżyk, dobrze, że skurcze przeszły!

Hahaha powalające te wasze sny :-D

Ja też troszkę poleżałam z rana... Dziś paskudna pogoda. Oczywiście biodra mnie bolą po nocce. Młoda ostatnio budzi się w nocy i trzeba do niej wstać :baffled: Przykryć, pogłaskać czy coś tam innego, strasznie męczące wstawanie z brzuchem. A tatusia nie chce, musi być mama :dry:

reklama
Pisalam wcześniej ale mnie wywalilo z forum. Jesteśmy w domu bo tylko miał płukanie rivanolem bez interwencji chirurgicznej. Ale jak zobaczyl sprzęt do czyszczenia czyli strzykawke z taką dlugasną igłą zakończoną kulką to byl koniec świata. No a później czyszczenie to masakra ehhh. Ale już jest ok, mamy antybiotyk + oklady z rivanolu na siusiaka.
Elutka byliśmy w prokocimiu. U nas tez kaszel, oprocz tamtych przygod mamy inhalacje z pulmicortu no i syrop.

Goferek haha czyli norme wyrabiasz porodowa ;)

Agulqa, ja tez na pocztę muszę isc :) Udało mi sie sprzedać sukienkę, która wystawiłam na Allegro i trzeba ją wysłać :)
Byłam wymienić opony. 90 zł poszło!!! Ale na zimę auto gotowe. Na przyszły tydzien zapowiadają juz minusowe temp. A ja nie mam kurtki zimowej :-(

reklama
Do góry