• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

jezyk w niedziele ma turniej??

ja w moja kurtke sie zapinam, ale po 1min tak mnie brzuch boli, ze nie warto.. a mojego G kurtki to jednak za duze:-)

w ogole nie chwalilam sie wam jak to moj maz wspanialy popisal sie na chrzcie w sobote:-)
byl chrzestnym i jakies 10min przed msza podjechalismy pod kosciol, a on do mnie ze jemu sie sr.ac chce i nie wytrzyma hahaha:-D wiec ja i cala reszta do kociola a on do domu no i sie spoznil oczywiscie na poczatek gdzie mial krzyzyk robic dziecku:tak: do tego pozniej az biegal po kosciele i nas szukal, bo wszedl nie od tej strony:-)

reklama
Gosiane a gdzie taki polar kupilas? Ja do chusty kuoie chyba hmmm oslonke taka? Nie wiem jak to sie nazywa :-P

Mommy ja tez sie martwie o to ale Ł obiecal ze bedzie ogarnial a polozna mowila ze nie trzeba codziennie

Aob haha mojemu tacie tez zawsze w najmniej odpowiedni momencie sie chce :-D

Agulqa kiedys to mu sie zachcialo jak mielismy wsiadac do pociagu i biegal przez tory tam byl las na gorce i ledwo zdazyl:-) juz widzialam jak wpada pod pociag, ale nie mogl sie doczekac heh:-)

Jak przezyje ten tydzien to juz bedzie z gorki, bardzo duzo zalezy od tego, jak sie sprawy potocza.

Tymczasem jakies grypsko mnie bierze I nie mam na nic sily. Jeszcze nam sie pralka zepsula :(

Eh ja też czekam na zakończenie tego tygodnia.
W piątek albo sobotę Ł ma wrócić i w końcu będę mogła odsapnąć trochę.

Uwaga... Wzięłam się za kończenie kocyka :-P
Coś niewiarygodnego :-D

reklama
Jezyk zaczynam kodowac i uczyc sie rodzicielstwa;-)

Ide prasowac ostatnie sztuki ciuszkow i pieluszek:tak: bo juz ponad tydz sie pakuje do szpitala.. jak to tak dalej pojdzie to nie zdaze jeszcze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry