reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

To ja umylam okna w salonie (duuuze mamy :/), e kuchni i u stacha zjadłam galaretkę z bitą śmietaną i mało mi, muszę T wyciągnąć do plazki na gorącą czekoladę i pogadać z nim (w domu nie da rady bo albo gra na plejce i nie słucha albo gapi Się w tv i wczuwa się w reklamy.... A tak w kawiarni czy chce czy nie gapic musi się na mnie :p

Aob ja juz 3tyg temu miałam się spakować ale nie pykło :p muszę kupić porannik (zapomniałam ze stary wywaliłam) i klapki do szpitala bo te co mam niewyjsciowe juz są :p

Ostatnia edycja:
reklama
Heh o poranniku nigdy nie słyszałam.
No, ale tu u mnie też dziwnie.mówią.
Zamiast na.dwór wychodzą na pole, bluza to dresówka, a czapka z daszkiem to kaszkietówka :p

Przyszło mi wezwanie do tego jeb.anego ZUSu na 4.12 :-/

Ostatnia edycja:
U nas klasyk pyry (ziemniaki), szneka z glancem(drożdżówka z kruszonką) i mój ulubiony korbol :) (czyli klasyczna dynia) mnie w ZGC zdziwiło ze na siatki zakupowe w sklepie mówią zrywki, na klamerki do prania spinacze (wtf) ba kolor szary mówią siwy (wtf!!!!!) i u mnie jsk ktoś zrobił za dzieciaka wstydliwego mówiło się "odtąd dotad tsi tsi tsi" a u T mówi się taś taś (jak do kurczaków cip cip taś taś) i jak się ktoś skakeczy to nie ma rany tylko bube (Oo)

hahahahaha u mnie to dopiero są hasła w gwarze hahahah leje zawsze z nich :-D:-D:-D

ale kolor szary u mnie też funkcjonuje jako siwy ;-)

agulqa polar kupilam od dziewczyny na grupie chustowej na FB, jest trochę używanych na allegro i olx tez się pojawiają. A koleżanka kupiła taki ochraniacz Osłonka ocieplacz do noszenia w chuście, nosidle (4803181692) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i mówi że całkiem fajny jest.

Eh ja też czekam na zakończenie tego tygodnia.
W piątek albo sobotę Ł ma wrócić i w końcu będę mogła odsapnąć trochę.

Uwaga... Wzięłam się za kończenie kocyka :p
Coś niewiarygodnego :-D

Podziwiam cie z tym kocykiem! Szacun!

Jezyk zaczynam kodowac i uczyc sie rodzicielstwa;-)

Ide prasowac ostatnie sztuki ciuszkow i pieluszek:tak: bo juz ponad tydz sie pakuje do szpitala.. jak to tak dalej pojdzie to nie zdaze jeszcze:-)

Oj tam oj tam, ja jeszcze ani pół ubranka nie uprałam i wszystko mam porozwalane, nie mówiąc o tym że brakuje mi wielu rzeczy :p

reklama
Do góry