• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi, ale te moje sa naprawdę dobre.
Czuje sie dzis fatalnie. Boli mnie brzuch i napierdzielają mnie pachwiny. Chodzić nie mogę, a tu dzisiaj jeszcze szkoła rodzenia.

My na obiad mieliśmy pieczona kaczuszke z ziemniaczkami. Pycha, dawno miesa nie jedlismy. :D

Teraz już też do wieczora się nie ruszam. Wtorek wolny od wszelkich treningów :)

ja ostatnio zauwazylam, ze jak za szybko chce isc to brzuch tak mnie zaczyna bolec i brakuje mi oddechu.. a za szybko to wcale nie tak szybko.. moge sie tylko toczyc powolutku i na krotkich odleglosciach:tak: a wyjsc z auta!:szok: to dopiero wyzwanie;-)

Aob dla mnie wejscie do auta gorsze ;-)

Ja teraz leze soboe na kanapie i mysle jakby to bylo super jakby moj maly Robsonik byl juz ze mna...
Tym bardzie ze nie mz ł i siedze sama
A tak mialabym male smierdzace syrki obok siebie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry