reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wozki

reklama
lilija, bugaboo cameleon 3

ja maialm phil&teds 3kolowy kiedys, byl ok, ale wole 4kolowe, wiec ja tex nie pomoge.
kolexanka miala quinny, narxekala na niego, ale podptac o co chodxilo.

Ale nie wszystkie z podanych sa 3 kołowe :))

Anney a jak przednie małe koła sprawowały by sie na piaszczystych terenach?

Ostatnia edycja:
Lilija ja ci odpowiem. Przednie male kola na duzym piachu (typu plaza) beda sie nijak sprawowaly. Beznadziejnie.
Do camelona mozna dokupic kolka grubsze na przod. Przypuszczamnze wtedy jest duzo latwiej. Nie wiem czy jest to mozliwe przy innych markach wozkow

lilijka, albo odracasz raczke tak,ze masz duze pompowane jako prowadzace i male blokujesz, albo dokupujesz osobno kolka wieksze terenowe i wymieniasz (latwa zmiana, przynajmneij tak wczoraj wygladalo :-))

male kolka ani w terenie (lesie) ani na plazy sie nei sprawdzaja totalnie. tak samo jak podwojne.
a te do dokupienia sa pompowane i wieksze od tych.

Ostatnia edycja:
cinamona,o! i teraz bedziesz moim ekspertem :D

i jak w praktyce z materialem? jak sie go czysci?

ogladalam mase wozkow, mialam bebecara, chwilowo emmaljunge, phil teds, z zadnego nei bylam zadowolona. ciezkie, niezsrotne (oprocz phil'a, ale to inny wozek) i niezgrabne, a kosztowaly na tamte czasy fortune, wiec teraz ogladlaam mase wozkow i tylko bugaboo cameleon 3 mi pasuje. zastanawilam sie nad buffalo, ale ma mneijsze siedzenia i nei podbija sie tak dobrze jak cameleon, gorzej sie go prowadzi, wiec decyzja podjeta.

Dziękuje kochane za wskazówki, własnie przeglądam sobie na portalach wózeczki, a w tygodniu przejade sie do sklepu

reklama
Do góry